Keystone logo
Riga Technical University

Riga Technical University

Riga Technical University

Introducere

Riga Technical University : liderul leton recunoscut la frontiera globală a învățământului superior Fondată în 1862, Riga Technical University (RTU) este o universitate bine stabilită, care se mândrește cu un puternic profil internațional. Cea mai veche universitate tehnică din statele baltice, RTU și-a sărbătorit anul trecut cea de-a 160-a aniversare și s-a extins în nouă facultăți cu 61 de programe de studiu în limba engleză, care oferă educație de clasă mondială în multe domenii de carieră solicitate, inclusiv informatică, inginerie mecanică, electronică. , și știința materialelor. Cu un număr de 14.000 de înscrieri, inclusiv 4.000 de studenți internaționali care reprezintă mai mult de 105 țări diferite, RTU oferă o comunitate foarte diversă studenților, profesorilor și personalului.

Avantajul RTU

 • Studiați cu facultatea de clasă mondială a RTU și profitați de mentorii de cercetare dedicați care operează la intersecția dintre oameni, informații și tehnologie.
 • Experiențe bogate de învățare care oferă o educație tehnică largă și cunoaștere profundă a materiei.
 • Comunitate academică înfloritoare construită în jurul unei culturi dinamice de campus.
 • Mediu de învățare transformator condus de angajamentul social, dorința de a schimba lumea.
 • Îmbunătățiți-vă rețeaua globală în Riga, o metropolă cu focar de înaltă tehnologie, cu farmec istoric de oraș mic.
 • Accelerează creșterea personală la o universitate care prețuiește originalitatea, ingeniozitatea, onestitatea și curajul.

De mai bine de 160 de ani, oamenii de la RTU au depășit granițele cunoașterii și au îndrăznit să viseze. Absolvenții noștri includ laureați ai premiului Nobel, olimpici, președinți, pionieri științifici, antreprenori și cercetători de vârf. Multe s-au schimbat din 1862, dar de-a lungul acelor ani un lucru a rămas același: studenții RTU sunt imaginativi și inovatori, deschizând calea către un viitor mai bun. Studenții RTU sunt pregătiți pentru ceea ce are nevoie mâine. Tu esti?

Admitere

Locații

 • Riga

  Ķīpsalas iela,6a, 1048, Riga

  Întrebări