Keystone logo
RIT Kosovo™

RIT Kosovo™

RIT Kosovo™

Introducere

RIT Kosovo (AUK) este singura instituție de învățământ superior privat, nonprofit, care predă în întregime limba engleză. Este, de asemenea, instituția unică din Kosovo, ale cărei diplome sunt acreditate și recunoscute în întreaga lume datorită parteneriatului cu Institutul de Tehnologie din Rochester ( RIT ) din New York.

30478_RIT.JPG

Ca instituție de învățământ, ne angajăm să dezvoltăm economia Kosovo prin educație. Ne menținem la cele mai înalte standarde și ne măsuram împotriva universităților de frunte din Europa de Sud-Est și din lume. Corpul elevului RIT Kosovo (AUK) este format din studenți provenind din 17 țări diferite din întreaga lume. RIT Kosovo (AUK) oferă aceleași standarde excelente ale învățământului superior american primite de studenții RIT - aceeași diplomă, aceeași programare, aceleași examene și standarde de notare - predate de mulți dintre aceiași membri ai facultății. Misiunea noastră este să învățăm studenții noștri la cele mai înalte standarde internaționale. Nu oferim doctori sau alte grade de cercetare. Ne străduim să oferim o educație care pune studenții noștri la același nivel competitiv ca și colegii lor din cele mai bune universități din Statele Unite și Europa. După absolvire, studenții noștri sunt pregătiți să intre în lumea profesională sau să treacă la studii postuniversitare. Nivelul nostru de succes poate fi măsurat de calitatea studenților care absolvesc. Judecând după marele lor succes, putem spune că RIT Kosovo (AUK) a avut succes în misiunea sa. RIT Kosovo™ (AUK) oferă o diplomă de licență acreditată și recunoscută la nivel internațional de licență în domeniul artelor și științelor aplicate după finalizarea cu succes a programului de licență. Acest grad este acordat de Institutul de Tehnologie din Rochester, o universitate americană cu peste 180 de ani de experiență care oferă programe universitare și postuniversitare în Statele Unite și în întreaga lume. Structura programului academic universitar este construită pe un model de instruire "numai în limba engleză"; fiecare student este ținut la aceleași standarde academice înalte ca și cei care frecventează cursuri în Statele Unite. La RIT Kosovo™ (AUK), studenții sunt adulți, încurajați să-și asume responsabilitatea pentru propriul lor succes și să-și dezvolte un sentiment de sine ca indivizi. Elevii își încep cariera academică urmând un program riguros de educație de patru ani, conceput pentru a le expune la o viziune mai largă asupra lumii, la sentimentul curiozității și la inovație. În primii doi ani, elevii primesc o serie de cursuri care îi ajută, de asemenea, să dezvolte o bază solidă în:

 • Comportamental
 • Comunicații
 • Calculatoare
 • Abilități de gândire abstracte și abstracte
 • Probleme globale
 • Arte liberale
 • Literatură
 • Math
 • Abilități de rezolvare a problemelor și de cercetare
 • Vorbit și scris engleză
Ismail Qemal Bej Vlora monument and Youth and Sports Center in Pristina, Kosovo

Pe măsură ce elevii se înscriu la al treilea an de la RIT Kosovo™ (AUK), aceștia pot crea un curs individualizat de studiu care să răspundă obiectivelor lor academice și profesionale. În acest moment, fiecare elev selectează o combinație de 2 domenii de concentrare profesională și un minor. Concentrațiile și minorii disponibili au fost concepute astfel încât să permită studenților să dezvolte cunoștințele, experiența și abilitățile multidisciplinare necesare pentru a începe o carieră în sectorul privat, în sectorul public sau în sfera media și comunicare. În plus, orice absolvent al RIT Kosovo™ (AUK), care dorește să facă acest lucru, este bine plasat pentru a urma studii superioare avansate într-o serie de discipline. Concentrațiile academice oferite la RIT Kosovo™ (AUK) sunt următoarele:

concentraţii

 • Economie

 • administrare

 • Politici publice

 • Multimedia

 • minorii

Relații internaționale Relații internaționale Parteneriat cu RIT Institutul de Tehnologie din Rochester ( RIT ), una dintre cele mai mari universități private din SUA, administrează curriculumul RIT / AUK. Fondată în 1829 și situată în Rochester, New York, RIT găzduiește peste 18.000 de studenți. Studenții RIT / AUK au toate atributele pe care elevii de la RIT au. După finalizarea cu succes a cerințelor de diplomă, studenții RIT / AUK primesc o diplomă americană recunoscută la nivel mondial, eliberată de RIT . Ele sunt considerate a fi parte a aceluiași corp student, localizat în diferite zone. Mai presus de toate, studenții RIT / AUK au ocazia de a vizita oricare dintre campusurile RIT pentru un semestru și de a primi creditele numărate în funcție de gradul lor.

Statue of Ibrahim Rugova in Pristina - Kosovo

Facultatea responsabilă

În timp ce 50% din facultatea RIT / AUK provin direct de la RIT , restul de 50% sunt recrutați din țările europene și regionale. Biroul de recrutare RIT asigură că toate facultățile RIT / AUK îndeplinesc aceleași standarde înalte ca și cele necesare la RIT . Instructorii sunt selectați pe baza cunoștințelor academice și a experienței practice. În acest fel, RIT / AUK oferă o educație orientată spre carieră, menită să susțină nevoile Kosovo.

Locații

 • Prishtina

  Germia Campus "Dr.Shperim Robaj" str.

  • Rochester

   1 Lomb Memorial Dr Rochester, NY, 14623, Rochester

   Întrebări