Keystone logo
Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai Licențiat în Informatică și Tehnologia Informației
Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Licențiat în Informatică și Tehnologia Informației

Dubai, Emiratele Arabe Unite

4 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 16.973 / per year

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Rețeaua, tehnologia interconectării dispozitivelor de calcul, astfel încât informațiile să poată circula între ele, include proiectarea, desfășurarea, funcționarea și întreținerea rețelelor de calcul utilizând componente dezvoltate. Aceasta include activități la fel de simple precum proiectarea topologiei pentru cele la fel de complexe precum configurarea serviciilor și protocoalelor pentru a permite o întreagă intranet și suportul acelui mediu. Pe măsură ce numărul dispozitivelor de calcul din rețea crește, sarcina devine mai dificilă, implicând compromisuri de proiectare, considerente de performanță și probleme de cost.

Administrarea sistemelor include proiectarea sistemului, instalarea, configurarea, funcționarea și suportul platformelor de sisteme de calcul de la dispozitive mobile, servere și sisteme pe scară largă până la implementarea cloud-urilor și utilizarea virtualizării. Aceasta include specificarea și implementarea tuturor structurilor hardware și software necesare pentru a sprijini și implementa aceste medii.

Aceste discipline sunt, de asemenea, preocupate de securitatea și confidențialitatea informațiilor stocate pe aceste platforme și comunicate prin rețelele la care sunt atașate. În mediul de azi bogat în informații, sistemele de calcul există în centrul unei rețele și adesea funcționează împreună pentru a furniza servicii, precum și depozite pentru informații. Studenții vor lua în considerare toate acestea în timp ce proiectează și implementează sistemul de securitate și soluțiile de rețea în sprijinul obiectivelor strategice și tactice ale unei organizații.

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai","author_url":"","source":""}" />

159610_6.jpg

De ce să ne alegeți

 • Diplome emise direct de la RIT NY
 • Campus inteligent, conectat, inovator și durabil
 • Programe acreditate la nivel local și global
 • Studiază în străinătate la oricare dintre campusurile internaționale din Croația, Kosovo, China, SUA
 • Programe de stagiu unice cu expunere la parteneri din industrie

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai"}" />

164111_163967_Capture.jpeg
/ Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Acreditare

Licențiatul în științe în computere și tehnologiile informației este acreditat de către Ministerul Educației din EAU - Comisia pentru învățământ superior și este licențiat de KHDA.

Marturii

"RIT oferă nu unul, ci două târguri de carieră în fiecare an. În plus față de târgurile de carieră, facultatea ne ajută întotdeauna să facem rețea cu companii diferite. M-am întâlnit cu vicepreședintele HR al Golfului Schneider Electric la una dintre discuțiile din seria noastră pentru femei și am știut imediat că vreau să faceți parte dintr-o astfel de organizație uimitoare. 2 ani mai târziu, încă lucrez la Schneider electric ca specialist în comunicare în marketing și nu puteam fi mai mândru de universitatea mea și le mulțumesc suficient pentru că m-au ajutat să găsesc o oportunitate care să schimbe viața. "
Ghazaleh Esfehani
Absolvent - Marketing BS


„Programul de cooperare antreprenorială RIT ne-a permis să dezvoltăm ideea noastră de pornire până la etapa de concept în doar 12 săptămâni! De asemenea, ne-a conectat cu o mulțime de antreprenori și investitori cu experiență care ne-au ajutat pe tot parcursul călătoriei.

Implicarea DTEC și a antreprenorilor ne-a ajutat cu siguranță să dobândim experiență reală prin acest program. Nu a fost o cale ușoară de parcurs, a necesitat răbdare și muncă de înaltă calitate. Munca noastră nu ar fi acceptată dacă ar fi ceva mai puțin de 100% ceea ce stabilește bariera elevilor pentru a ne arăta că aceasta este o provocare serioasă. Mi-a plăcut experiența și am recomandat-o deja multor oameni, deoarece cred că este foarte benefică pentru studenți. Ne învață principalele elemente de bază ale tuturor afacerilor și cum să deveniți un lider, începând de la Lean Canvas până la ziua Demo pentru a vă lansa startup-ul, care cred că sunt informații esențiale. "
Marwan Al Hossary - Bs Marketing


„Călătoria mea la Universitatea RIT Dubai a început în 2017. Ceea ce m-a emoționat să mă alătur RIT Dubai este că pot absolvi o diplomă americană în timp ce studiez în Emiratele Arabe Unite. În prezent sunt student la inginerie mecanică în anul IV, cu o mulțime de experiențe minunate la Structurile cursurilor de la RIT Dubai ne permit să ne expunem la aplicațiile practice ale teoriilor pe care le învățăm, ceea ce se traduce prin numeroasele cursuri de laborator pe care le urmăm. În plus față de mediul academic, RIT Dubai oferă studenților posibilitatea de a efectua stagii pe termen lung în timp ce sunt înscriși la universitate. Am experimentat un stagiu foarte interesant în Germania într-o companie care a fost odată invitată la Târgul de carieră organizat de Co-op Office. A fost o experiență foarte plăcută în care am avut șansa să călătoresc în Germania și să experimentez cultura și locul de muncă german. Prin RIT Dubai, sunt acum pregătit pentru slujbă piață. "
Hassan Kodssi
BS- Inginerie mecanică

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Bachelor of Science in Network Security
  • Växjö, Suedia
 • Licențiat în științe în securitate cibernetică
  • Tampa, Statele Unite ale Americii
 • Licențiat în Tehnologia Informației și Comunicațiilor
  • Middelburg, Ţările de Jos
  • Velp, Ţările de Jos