Keystone logo
Rosemont College

Rosemont College

Rosemont College

Introducere

Rosemont Colegiul este o comunitate de cursanți pe tot parcursul vieții dedicate excelenței academice și încurajarea bucuriei în căutarea cunoașterii. Rosemont Colegiul urmărește să se dezvolte în toți membrii mințile deschise și critice comunitare, capacitatea de a lua decizii morale motivate, și un simț al responsabilității de a servi altora în societatea noastră globală.

Înrădăcinat în catolicism, Rosemont salută toate credințele și este ghidată de principiile Cornelia Connelly și Societatea de Sf Isus copilului pentru a satisface nevoile timpului.

Valorile Rosemont College:

Încredere și respect pentru demnitatea fiecărei persoane; Diversitatea cu angajamentul de a construi o comunitate interculturală; Persistență și curaj în promovarea dreptății cu compasiune; Îngrijire pentru Pământul ca casa noastră comună.

Misiunea de Rosemont Colegiul curge din filozofia educațională a congregației religioase sponsorizează care a deschis Rosemont în 1921, Societatea de Sf Isus Copilului. Această filosofie este impregnată cu spiritul și principiile educaționale ale fondatorului Societății, Cornelia Connelly. Educația copilului Sfânt este un ideal, dar flexibilă clar definită, înrădăcinate în valori și expresii creștine, adaptate la oportunități care să permită studenților să răspundă la viață cu bucurie, zel și compasiune de învățare. Singura Colegiul într-o rețea de instituții educaționale Sf copii la nivel mondial, Rosemont este întemeiată în filozofia copilului Sfânt, care încurajează elevii să se întâlnească diversitatea și să schimbe cu încredere în propriile lor daruri și în Dumnezeu, care a făcut legământ cu familia umană.

istorie

Rosemont Colegiul a fost fondat in 1921 de Societatea Sfântului Isus copilului.

De la primele zile ale instituției prin prezent, fondatoarei SHCJ, Cornelia Connelly a fost o forță motrice din spatele taxa Rosemont de a educa elevii "pentru a satisface nevoile de vârstă", care a fost o parte integrantă a creșterii Colegiului.

Rosemont este situat pe 56 de acri în cartierul rezidențial istoric din Rosemont, Pennsylvania, 11 mile vest de Philadelphia, pe linia principală tramvai. Colegiul este cunoscut pentru reputația academică excelentă și se concentreze pe dezvoltarea intelectuală, spirituală și emoțională bunăstarea fiecărui elev.

De-a lungul Rosemont anului a evoluat pentru a "satisface nevoile de vârstă", prin dezvoltarea ca un colegiu cu trei școli: Colegiul de licență și școlile de studii universitare și profesionale.

La 30 mai 2008, Consiliul de Administratie al Colegiului Rosemont a aprobat un plan strategic care a accentuat și extins înscrierea Colegiului, programe, și reputația prin adoptarea de co-educație, parteneriate și educație on-line. În anul 2009, Colegiul a deschis porțile la nivelul ciclului de licență tuturor femeilor și bărbaților interesați și calificate, prin unificarea Colegiului trei școli și extinderea misiunea Colegiului de a fi o "comunitate de elevi". În același an, școlile de absolvent și profesional au primit acreditare pentru a oferi programe de gradul pe deplin on-line din statele Comisiei privind Orientul Mijlociu Studii de învățământ superior.

Rosemont îmbogățește ofertele sale printr-o colaborare extinsa cu multe dintre instituțiile sale învecinate de învățământ, cum ar fi Universitatea Villanova, Eastern University, Cabrini College, Universitatea Immaculata, și altele. Rosemont a stabilit parteneriate prin acorduri de articulare cu Drexel și Temple Universitățile pentru a oferi pre-med, dual-grade și programe de onoare.

Colegiul ajunge la comunitate, oferind o varietate de programe de bază non-credit și un program unic "Forum" pentru bărbați și femei de toate vârstele, în plus față de la expoziții de artă campus și programe culturale.

Rosemont are aproximativ 8.000 de absolventi de viață. Ele pot fi găsite în poziții de rang înalt în știință și medicină, publicarea, politică, afaceri, educație, drept și arte. Rosemont este in mod constant pe locul de US News and World Report, și a fost, de asemenea, numit la John Templeton Foundation de Onoare Roll și "Caracterul-Building Colegii" și ca "College of Distinction." Rosemont este una dintre cele 218 colegii numit "Cel mai bun de nord-est colegii "de Princeton Review. Rosemont oferă femei și bărbați de toate vârstele și fundaluri cu o bază educațională și spirituală menite să îi ajute să-și atingă potențialul maxim.

Rosemont este angajat la persoanele care se pregătesc să facă față provocărilor timpurilor și de a acționa în mod responsabil și eficient într-o lume în continuă schimbare.

Date pe scurt

Fondat: 1921 Locul de amplasare: suburbane. Unsprezece mile vest de centrul orașului Philadelphia Caracter: Catolic - Societatea de Sf Isus Copilului Tip: Privat; Arte liberale Inscriere Student Total: 1,103 Înscriere de licență: 597 Absolvent de înscriere: 506 Elev Profesor Ratio: 10: 1 Clasa medie Dimensiune: 12 Taxele de studiu de licență colegiu și Taxe 2015-2016 Anul universitar: $ 31.520 Taxele de studiu de licență colegiu și Taxe 2016-2017 Anul universitar: $ 18.500 Cameră și Consiliul de 2015-2016: ocupare dublă de bază; include e-mail și servicii Internet: 13.400 $ pe an Cameră și Consiliul de 2016-2017: ocupare dublă de bază; include e-mail și servicii Internet: 11.500 $ pe an Școala de Studii Absolvent de scolarizare 2015-2016 academice an: $ 640 / oră de credit Școala de Studii profesionale de scolarizare 2015-2016 academice an: $ 540 / oră de credit Divizia de atletism: NCAA III de sport pentru bărbați: Cross țară, baschet, lacrosse, golf, fotbal și tenis Sporturi femei: Cross tara, baschet, lacrosse, fotbal, softball, tenis și volei Acreditare: Rosemont este acreditat de către statele Comisiei Orientul Mijlociu privind învățământul superior, Market Street 3624, Philadelphia, PA 19104, 267-284-5000.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Rosemont

    Rosemont College 1400 Montgomery Avenue, 19010, Rosemont

Întrebări