Keystone logo
Rutgers University - New Brunswick Mason Gross School of the Arts

Rutgers University - New Brunswick Mason Gross School of the Arts

Rutgers University - New Brunswick Mason Gross School of the Arts

Introducere

Școala de arte Mason Gross de la Rutgers, Universitatea de Stat din New Jersey, cuprinde o comunitate vibrantă de aproape 1.200 de producători - dansatori, cineaști, muzicieni, artiști de teatru, artiști vizuali și designeri care nu se tem să se murdărească în timp ce colaborează cu renumită facultate de artiști profesioniști care lucrează.

Absolvenții Mason Gross apar nu doar cu o diplomă, ci, în mod ideal, cu angajamentul de a aduce contribuții inovatoare și intenționate pentru comunitatea mai largă - pe scenă, în culise, într-o galerie, o sală de clasă, un studio și nu numai.

Scopul: cultivarea gânditorilor, factorilor de gândire care îmbrățișează arta ca un câmp de posibilități în continuă schimbare.

La doar 45 de minute de energia scârțâitoare a scenei artistice din New York, școala servește drept conservator de artă public emblematic de la Rutgers, o universitate de cercetare Big Ten care deservește peste 71.000 de studenți. Rutgers este cea de-a opta instituție de învățământ superior a națiunii și o prestigioasă Asociație a Universităților Americane.

Locații

  • New Brunswick

    Livingston Avenue,33, 08901, New Brunswick

    Întrebări