Keystone logo
Sabanci University

Sabanci University

Sabanci University

Introducere

Cu facultatea sa de clasă mondială, educația clasată la nivel mondial în limba engleză și taxe de școlarizare accesibile în comparație cu universitățile clasate în mod similar din întreaga lume, SU este locul de studiu în Turcia. Universitatea oferă, de asemenea, burse puternice pentru studenții din toate țările și toate domeniile de învățământ, garantând o educație accesibilă de înaltă calitate pentru toți. SU oferă toate programele din campusul său verde din Tuzla, Istanbul, Turcia.

Cu știința, tehnologia și structurile sociale care avansează zi de zi, lumea are nevoie de oameni mai calificați, care posedă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a urma o carieră oriunde în lume. Conștient de această problemă presantă, în 1994 Grupul Sabancı a decis să înființeze o „universitare mondială” condusă de Fundația Sabancı. Semințele Universității Sabancı, cel mai cuprinzător proiect de responsabilitate socială al Grupului Sabancı în domeniul educației, au fost semănate în vara anului 1995, la o conferință de căutare. În prezent, Universitatea Sabancı este cea mai bine clasată universitate turcă în clasamentul Universității Mondiale și se află în categoria 500-600.

Sabancı Holding este o companie de portofoliu strategic care se concentrează pe crearea de valoare adăugată cu ecosistemul Grupului și prioritizează o cultură performantă. Companiile grupului Sabancı activează în prezent în 12 țări. Sabancı Group are 70 de companii și 60.000 de angajați. Aceste întreprinderi au contribuit în mod semnificativ la dezvoltarea economiei Turciei. Acțiunile proprii ale Sabancı Holding, precum și acțiunile celor 11 filiale ale acesteia sunt cotate la Borsa Istanbul (BIST) și constituie 8,1% din capitalizarea totală a pieței de capitaluri turcești.

Educaţie

Universitatea oferă o educație interdisciplinară în cele trei facultăți cu 11 programe de licență. La SU, studenții au șansa de a-și alege cursanții după primul sau al doilea an universitar. Acest lucru permite studenților să decidă ce program să studieze la universitate cu o mai bună înțelegere despre învățământul superior și despre propriile interese academice și de carieră și talente.

Cercetare

Sabanci University poziționează ca fiind una dintre cele mai inovatoare și orientate spre cercetare din Turcia. Ca parte a filozofiei sale, universitatea își propune să-și direcționeze eforturile de cercetare în primul rând către cercetarea aplicată și strategică cu obiectivele de a avansa cunoștințele, de a sprijini predarea și de a contribui la progresul comunității. Universitatea se mândrește cu un număr mare de laboratoare și centre de cercetare, inclusiv cel mai avansat centru de cercetare și aplicare a nanotehnologiei din regiune. SU are, de asemenea, cel mai mare venit din cercetare pe membru al facultății din toate universitățile turcești.

Perspectivele de carieră

Absolvenții Sabanci University sunt foarte apreciați în toate sectoarele și multe țări, atât din punct de vedere profesional, cât și din mediul academic. 96% dintre absolvenți își găsesc un loc de muncă în decurs de un an de la absolvire. 81% din absolvenții din ansamblu urmează cariere profesionale în companii bine-cunoscute. Unilever, Accenture, Procter & Gamble, Ford și Deloitte & Touche sunt printre companiile pentru care absolvenții noștri au continuat să lucreze.

Diploma SU este valoroasă și dacă doriți să urmați o carieră academică. Universitățile pe care absolvenții noștri le-au ales ca destinații pentru școala postuniversitară includ Universitatea Carnegie Mellon, Universitatea din California, Politecnico di Milano, Universitatea din Boston, Universitatea Harvard, Universitatea Brown, Universitatea Stanford și Universitatea din Massachusetts.

Fiecare student universitar din SU trebuie să facă un stagiu obligatoriu înainte de absolvire. Biroul de dezvoltare în carieră și internship din SU, care oferă consiliere în carieră studenților, aduce, de asemenea, o mulțime de locuri de muncă și oportunități de internship la nivel mondial pentru studenți din SU și organizează evenimente de recrutare în campus cu companii cunoscute.

Caracteristici Campus

  Cerințe de admitere la program

  Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

  Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

  Locații

  • Istanbul

   Sabancı University, Orta Mahalle, Üniversite Caddesi No: 27 Tuzla, 34956, Istanbul

   Întrebări