Keystone logo
Sacred Heart University College of Arts and Sciences

Sacred Heart University College of Arts and Sciences

Sacred Heart University College of Arts and Sciences

Introducere

O cultură care construiește caracter. Un curriculum care lansează cariere. Creștere strategică care conduce regiunea. Alumni care inspiră lumea.

Acestea sunt componentele esențiale ale spiritului conducător al Universității Sacred Heart. Veți vedea acest spirit în fiecare zi în angajamentul colegilor voștri, pasiunea și angajamentul profesorilor dvs. și încrederea și competența pe care le veți găsi în voi înșivă.

Programele noastre academice bazate pe arte, orientate în carieră, oferă studenților combustibilul intelectual și profesional de care au nevoie pentru a-și construi vieți de realizare și valoare.

Creșterea noastră strategică, antreprenorială - și capacitatea de parteneriat care vine cu aceasta - oferă combustibil pentru dezvoltarea economică și culturală a regiunii.

Comunitatea noastră cultivată în mod intenționat - informată de valorile noastre catolice și definită de incluziunea și nivelul de sprijin al acesteia - este combustibil pentru angajamentul civic și creșterea spirituală.

Locații

  • Fairfield

    Park Avenue,5151, 06825, Fairfield

    Întrebări