Bachelor of Science aplicate în gestionarea produselor alimentare și de afaceri
St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway
Informatie cheie
Locația campusului
0551, Irlanda
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
Contactează şcoala
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Atenție recent la drepturile consumatorilor, răspunderea pentru produse, de standarde alimentare și o creștere de interes public în domeniul sănătății și nutriției au dus la cereri comerciale pentru absolvenți care sunt competente în materie de studii, a produselor alimentare Stiinta si Tehnologie, siguranța alimentară, calitatea produselor alimentare, Business & de management, producția de alimente Metode și de nutriție. O B.Appl.Sc in Food & Management este proiectat pentru a îndeplini această nevoie prin furnizarea de industrie cu absolvenți multi-calificați, care le pot ajuta în a concura cu succes pe o piata tot mai competitiva si la nivel mondial. B.Appl.Scis un program de grad onoruri full-time, care combină produse alimentare și abilități culinare, tehnologie alimentară, dezvoltarea de produse alimentare și de management al afacerilor sciencewith și de marketing în timp ce oferă studenților o destinație de plasare în al treilea an să se aplice abilitățile lor la locul de muncă.
Cursul se adresează studenților, cu un interes puternic în produsele alimentare și dezvoltarea de produse alimentare, nutriție și sănătate și pentru studenții care sunt interesați în dezvoltarea unei game diverse de competențe antreprenoriale și de pătrundere de afaceri.
B.Appl.Sc în produsele alimentare și de afaceri Management este un 4 ani, nivel 8, desigur Onoruri de ieri. În anul 1 elevii vor studia o varietate de module introductive, inclusiv pentru prepararea alimentelor, măiestria culinară și Știința care constă de clase practice susținute de cursuri teoretice. Alte domenii de studiu includ Nutritie, dieta și sănătatea, Finante, Marketing, Business Managementand TIC.
În cursul anului 2 elevii vor construi pe cunoștințele de temelie a Anul 1 și va întreprinde studii în domeniul aplicat cunoștințele culinare, Creative Food Proiectare, Nutritie, Food Science, Finanțe, Marketing și Managementul Afacerilor.
În cursul anului 3 elevii vor spori și mai mult produse alimentare și de afaceri cunoștințele lor în domeniul alimentar produse inovare și dezvoltare, Nutriție și analiza senzorială a Foods, Marketing si New Enterprise Development. În plus, Anul 3 a programului include posibilitatea de a o destinație de plasare structurat 20 săptămâni la nivel național sau internațional într-o varietate de industrii alimentare și a organizațiilor de produse alimentare legate de.
În anul 4 elevi de învățare se va concentra pe competențe-cheie asociate cu alimentele de Management al Calitatii, Food Processing Innovation, Management Strategic, Managementul Resurselor Umane și abilități de cercetare. Elevii vor primi, de asemenea, siguranța alimentară și de formare standard de calitate în principiile HACCP și BRC Care sunt criteriile de intrare de program pentru studenții internaționali? • 70% sau mai mare la liceu Examene • Un Science Laboratory subiect in finala de examinare High School (una fizica, chimie, biologie sau echivalent). • Un scor de 6,5 la examenul IELTS (http://www.ielts.org/ pentru informații privind testele IELTS) sau scor echivalent English Language (Cambridge sau TOEFL) • Formularul completat de cerere, care include o declarație personală (300 de cuvinte) • două referințe pentru a sprijini Criterii de selecție aplicare completate formularul de cerere; examinarea rezultatelor examenului de liceu; dovada Score limbii engleze și declarația personală.
Oportunități de angajare la absolvire • Producție alimentară și inovare • dezvoltarea de noi produse în industriile alimentară • Controlul Calității • Analiza senzorială • Marketing / Vânzări • Supravegherea și management în industria alimentară • Stabilirea propria întreprindere alimentară / Drink • Consultanta & Cercetare
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Bachelor of Science in Home Economics and Nutritional Sciences
- Osnabrück, Germania