Keystone logo
SAE Institute Germany

SAE Institute Germany

SAE Institute Germany

Introducere

Institutul SAE a fost înființat în 1976 și de atunci a crescut pentru a deveni cel mai mare educator media creativ din lume, concentrat pe industrie, cu peste 50 de campusuri în 28 de țări. Curriculum-ul SAE a fost elaborat cu atenție în consultare cu practicieni de top din industrie pentru a îndeplini cerințele industriilor media creative globale.

Institutul SAE oferă un portofoliu cuprinzător de cursuri în domeniile media creative (audio, film, animație, dezvoltare de jocuri, afaceri muzicale și web) cu o tradiție puternică de aplicare practică și recunoaștere în industrie. O diplomă de licență în arte/licență în științe poate fi obținută în cel puțin doi ani.

Sunt disponibile două programe de master (MA/MSc). Programele de licență și master sunt oferite în colaborare cu renumita Universitatea Middlesex din Londra. SAE Institute are o rețea pe cinci continente, cu campusuri în centre mondiale ale industriilor creative media, inclusiv Londra, Berlin, Munchen, Paris, Barcelona, New York, Los Angeles și multe altele.

Asociația Alumni SAE este rețeaua pentru absolvenții și studenții Institutului SAE care urmărește să le ofere o experiență absolvenților după o educație de clasă mondială și oferind un program variat de resurse, evenimente și comunicări pentru a oferi un program activ de plasare a unui loc de muncă, să-i mențină în contact unul cu altul și implicat cu Institutul SAE.

Convenția SAE Alumni este un eveniment de rețea gratuit, organizat în mod tradițional la Berlin, pentru oricine este interesat de dezvoltarea media creativă și tehnologie. Evenimentul anual reunește minți similare, împărtășind cunoștințele pe care trebuie să le cunoașteți despre media creativă și industria divertismentului. Convenția vă oferă oportunități bogate de cercetare definitivă, de stimulare a educației și a dezvoltării afacerilor – este forumul perfect pentru rețea și schimb de idei.

Revista SAE este revista SAE Institute și SAE Alumni Association. Publicația a fost lansată inițial în format tipărit, dar a trecut la publicarea online în 2014.

Sunt disponibile două programe de master (MA/MSc). Programele de licență și master sunt oferite în colaborare cu renumita Universitatea Middlesex din Londra. (un program de master cu Middlesex și unul cu celebra Folkwang Universität der Künste.

Despre Campus

Campusul din Berlin oferă studenților creativi și pasionați acces la facilități standard din industrie și un personal didactic cu cunoștințe remarcabile în materie și o pasiune pentru a permite fiecărui student să-și atingă potențialul.

 • Studiouri de înregistrare bine echipate, suite de film și numeroase stații de lucru într-un spațiu de 2.000 m2
 • Toate cursurile și programele de la Institutul SAE din Berlin sunt predate atât în engleză, cât și în germană
 • O rețea puternică cu industria creativă dinamică din capitala Germaniei
 • Prelegeri suplimentare invitate și seminarii cu lideri renumiți din industrie

Locații

 • Berlin

  Cuvryspeicher - Cuvrystr. 4, 10997 , Berlin

 • Munich

  Zielstattstr. 30, 81379, Munich

 • Hamburg-Mitte

  Feldstr. 66, 20359, Hamburg-Mitte

 • Cologne

  Carlswerkstr. 11c, 51063, Cologne

 • Frankfurt

  Homburger Landstr. 182, 60435, Frankfurt

Întrebări