Keystone logo
SAE Institute UAE

SAE Institute UAE

SAE Institute UAE

Introducere

SAE, cu 47 de campusuri în 23 de țări, stabilește reperul global pentru educația media creativă din 1976. SAE Dubai oferă cu mândrie diplome de licență acreditate TEQSA pe 5 discipline - animație, audio, design, film și jocuri, pe lângă certificatele de curs scurt. . SAE oferă diplome de licență acreditate de guvernul australian.

SAE este cel mai important educator din lume în industriile media creative. Înființată în 1976, acoperim acum globul cu 47 de campusuri în 23 de țări.

În Dubai, SAE oferă cursuri pentru mai mult de 300 de studenți.

SAE oferă diplome de licență acreditate de guvernul australian, pe lângă certificatele de curs scurt:

 • Animaţie
 • Audio
 • Proiecta
 • Film
 • Jocuri

La SAE ne mândrim cu faptul că oferim programe excepționale în facilități de clasă mondială. Ne asigurăm că studenții noștri primesc o educație deosebită, calificări recunoscute pe plan internațional și competențe relevante pentru industrie.

Absolvenții noștri au într-adevăr un avantaj competitiv.

Sponsored by Google Chromebooks

SAE Dubai

Situat central, SAE Dubai face parte din orasele din Mass Media si Internet, precum si din Dubai Knowledge Village. Aceasta este comunitatea artistică și culturală a orașului. Campusul se mândrește cu o comunitate mare și diversă de studenți, precum și cu un personal dedicat profesioniștilor familiarizați cu predarea și învățarea celor mai bune practici.

SAE Dubai vă oferă:

 • O atenție individuală și oportunități de colaborare
 • Echipamente și facilități standard din industrie
 • Cursuri scurte de specialitate
 • Masterclassuri specializate
 • Legături cu mai multe studiouri din comunitățile de creație învecinate
 • Un Consilier Reprezentant Student activ și primitor
 • Legaturi puternice cu diverse companii de dezvoltare audio, film, grafica, web, jocuri si animatie

Facilităţi:

 • Facilități de clasă mondială din 2005
 • Campus nou din Dubai, cu o atmosferă excelentă
 • Analogice și digitale acustic echilibrate studiouri de înregistrare
 • Mai multe camere de control
 • Ecran verde supradimensionat și studio de fotografie
 • Suită editorială editorială online
 • Instalatie de iluminat aerian
 • Camere de înaltă calitate
 • Industriale Leading Software

Diferența SAE

SAE oferă o educație remarcabilă axată pe industrie încă din 1976. Am stabilit reperul pentru calificările HE și VET în mass-media creativă, deoarece cunoaștem aceste industrii și știm cum să formăm absolvenți pregătiți pentru industrie. Ne place ceea ce facem și ne angajăm să oferim opțiuni de educație care să provoace, să dezvolte și să inspire.

Specialiști în educație media creativă

Suntem cel mai important educator din lume în industriile media creative, deoarece lucrăm îndeaproape cu partenerii noștri din industrie, angajăm profesori specialiști cu experiență reală și oferim educație personalizată în facilități de talie mondială.

Cursurile noastre specializate în mass-media creativă răspund naturii dinamice și în evoluție a acestor industrii. Ne ținem degetul pe puls și ne gândim în afara pieței pentru a vă ajuta să vă atingeți potențialul și să vă realizați visele.

Perspectiva globala

SAE are 55 de campusuri în 28 de țări. Studenții și profesorii noștri sunt o comunitate unică, diversă și creativă, care se reunesc într-un scop colectiv - oportunități de educație remarcabile. Expertiza noastră este recunoscută la nivel mondial și este cu adevărat globală.

Cursurile SAE sunt acreditate de guvernul australian și recunoscute la nivel internațional.

Învățare rapidă

Ofertele SAE acreditate accelerate de învățare Pathways astfel încât să puteți fi industria gata și pe drumul spre acel loc de muncă vis mai repede. Dacă sunteți dispus să faceți curți dificile, atunci opțiunile noastre intensive de rapiditate înseamnă că veți fi calificat în 2 ani.

Studiu practic și personalizat

La SAE știm că absolvenții din industriile media creative au nevoie de pregătire practică individuală. Am recunoscut acest lucru încă din 1976 - de aceea am fost pionierul curriculumului nostru practic, orientat spre industrie și personalizat, livrat ție în facilități de ultimă generație.

De asemenea, vă scoatem din clasă și în lumea reală, cu oportunități de dezvoltare profesională la unele dintre festivalurile și evenimentele de top din Australia.

SAE se angajează la excelență în educație și la rezultatele dvs. de învățare.

Ne cunoaștem lucrurile

La SAE vă vom ajuta să vă perfecționați abilitățile și expertiza cu ajutorul curriculumului nostru riguros bazat pe experiențe practice și tehnice și bazat pe teorie și analiză critică.

SAE pregătește absolvenți pregătiți pentru industrie din 1976. Suntem minunați în ceea ce facem - de aceea suntem un lider al industriei în educația media creativă.

148864_pexels-photo-3183150.jpeg

Istoria noastra

SAE Australia

SAE a fost înființat în Australia în 1976 ca primul institut de inginerie audio din lume. Succesul timpuriu al SAE și cererea de formare practică, teoretică și relevantă pentru industrie au dus rapid la înființarea altor campusuri la nivel național. În 1982, SAE avea campusuri în Brisbane, Sydney, Melbourne, Adelaide și Perth. Campusul Byron Bay construit special, oferind facilități audio de neegalat, a fost deschis în 2003.

De la înființarea primelor institute și cursuri ale SAE, au fost introduse calificările guvernamentale acreditate VET și învățământul superior. SAE a evoluat acum pentru a deveni lider mondial în educația mediatică creativă.

În 2004, SAE a obținut Qantm College, un lider educațional media digital specializat în animație 3D, jocuri de proiectare și programare, dezvoltare web și design grafic.

Qantm, unul dintre primii furnizori de educație care oferă programe în domeniul designului de jocuri, are un pedigree impresionant. Colegiul a fost înființat în 1996 cu sprijinul colectiv al:

 • Departamentul de Dezvoltare și Inovare de Stat din Queensland
 • Arta Queensland
 • Guvernul Teritoriului de Nord
 • Universitatea din Queensland
 • Universitatea din sudul Queensland
 • Universitatea James Cook
 • Universitatea Griffith
 • TAFE Queensland

Cu SAE, Qantm sa extins de atunci în arena globală ca un educator media preeminent.

În februarie 2011, Institutul SAE și Colegiul Qantm au devenit parte a Navitas, un furnizor global de educație.

Expertiza și resursele consolidate ale SAE, Qantm și Navitas asigură studenților noștri abilitățile și cunoștințele din industrie de care au nevoie pentru o carieră plină de satisfacții în industria divertismentului și a media creative.

Institutul SAE și Colegiul Qantm, ca parte a Navitas, sunt acum cunoscute sub numele de SAE Australia.

SAE International

În urma succesului SAE în Australia, primul campus străin SAE a fost deschis la Londra în 1985. La fel ca în Australia, în arena internațională, SAE sa dovedit a fi foarte reușit în furnizarea unui curriculum calitativ, practic și teoretic profesioniștilor aspiranți industria muzicală.

La puțin timp după deschiderea campusului din Londra, SAE și-a înființat primul institut european în München. München urma să fie primul dintre numeroasele instituții de învățământ din străinătate din întreaga lume.

SAE a fost bine stabilită în Europa, Asia și Noua Zeelandă până la mijlocul anilor '90. Primul din cele 7 campusuri a fost deschis în SUA în 1998.

De la începuturile noastre umile din Sydney, SAE se întinde astăzi pe tot globul cu 53 de campusuri în 27 de țări. Începând cu Audio, SAE International a evoluat de-a lungul anilor și oferă acum calificări și în alte discipline media creative - animație, design, jurnalism digital, film, jocuri și web și mobil.

Toate cursurile noastre respectă principiile fondatoare ale SAE - opțiuni de înaltă calitate, orientate spre industrie, practică și teoretică pentru indivizi creativi și talentați.

Locații

 • Dubai

  Block 2, Ground Floor, Knowledge Park, 500648, Dubai

Întrebări