Keystone logo
© Bobby Anderson
Saint Francis University

Saint Francis University

Saint Francis University

Introducere

Despre Saint Francis University

Saint Francis University este una dintre cele mai vechi universități catolice din țară și cea mai veche care celebrează valorile franciscane. Campusul nostru pitoresc se află pe un vârf de munte în Loretto, Pennsylvania, lângă Pittsburgh. Credința, generozitatea, respectul, descoperirea și bucuria sunt în ADN-ul nostru și căutăm să atragem studenți (ca tine) cu pasiune de a modela lumea.

Devino acel cineva care...

Ceea ce urmează... este unic pentru tine. Această propoziție va fi scrisă (și rescrisă) de-a lungul călătoriei vieții tale. Fiecare dintre noi aici, la SFU, vrea să devină acel cineva care te ajută să scrii cea mai de impact posibilă poveste.

Motto-ul SFU, deveniți acel cineva, vorbește despre eforturile noastre de a educa profesioniști compasivi, grijulii și de succes; și dorința ta de a deveni unul.

Alimentați-vă mintea

Succesul înseamnă să-ți descoperi talentele și să le împărtășești cu ceilalți. Pregătirea concentrată în carieră, îmbinată cu o tradiție bogată de arte liberale (unde explorezi multe pasiuni) te poate ajuta să-ți găsești calea.

Inspiră-ți Spiritul

Toți sunt bineveniți să meargă cu Francis. Sfântul Francisc de Assisi, prin misiunea sa catolico-franciscană, ne-a lăsat o mulțime de indicii pentru a trăi o viață plină de sens, care vorbește tuturor credințelor.

Dincolo de Prelegere

Experiențele globale, stagiile și multe altele te ajută să devii persoana care trebuie să fii. În plus, toate aceste experiențe merg pe transcrierea oficială a conducerii, implicării și serviciilor.

Școală mică- Fani pasionați

Suntem acasă la unul dintre cele mai mici programe NCAA Divizia I din țară și recunoscut pentru excelență academică și sportivitate!

Informații flash, clasamente și multe altele

Saint Francis University în Loretto, PA este cel mai vechi colegiu catolico-franciscan din Statele Unite. Misiunea noastră este să ajutăm studenții să devină profesioniști plini de compasiune și de succes printr-o cultură a credinței, generozității, respectului, descoperirii și bucuriei. Universitatea oferă peste 50 de programe (licență, absolventă și diplomă pentru adulți) prin trei școli: Business; Științe ale sănătății și educație; și Știință, Tehnologie, Inginerie, Arte și Matematică (STEAM).

Identitatea noastră franciscană

O minte pentru excelență, un spirit pentru pace și dreptate, o inimă pentru slujire

Semințele a ceea ce a devenit Saint Francis University și identitatea noastră franciscană au fost plantate de șase călugări franciscani din Irlanda, care au fondat o academie de băieți în cătunul montan Loretto, Pennsylvania. Aceste principii directoare ale franciscanilor sunt valorile pe care le îmbrățișăm la Saint Francis University până astăzi.

 • Universitatea de arte liberale, mixtă, catolică; unul dintre primele colegii mixte catolice din națiune
 • Sponsorizat de franciscanii din Ordinul III Regular sub conducerea prezidențială a pr. Malachi Van Tassell, Ph.D., TOR

După numere

 • Înscrieri: 2.289 (1.726 de licență, 563 de absolvenți)
 • Sex: femeie 63,0%, bărbați 37,0% (licență)
 • Rata de retenție în primul an: 85%
 • Rata medie de absolvire: 70,3%
 • Dimensiunea medie a clasei: 17,6
 • Facultate cu normă întreagă: 131

Pe baza înscrierilor din toamna anului 2017.

Acreditare

 • Consiliul de Acreditare a Educației în Terapie Ocupațională
 • Comisia de evaluare a acreditării privind educația pentru asistentul medicului, Inc.
 • Societatea Americană de Chimie, diplomă de chimie certificată
 • Comisia de Acreditare a Programelor Aliate de Educație pentru Sănătate
 • Comisia de Acreditare în Educație Kinetoterapie
 • Comisia pentru Învățământul Colegial de Nursing
 • Consiliul Educației în Asistență Socială
 • Comisia de Acreditare Inginerie a ABET, Ingineria Mediului
 • Adunarea Internațională pentru Educația Colegială de Afaceri
 • Comisia Statelor Mijlocii pentru Învățământul Superior
 • Consiliul de Asistență Medicală de Stat din Pennsylvania
 • Departamentul de Educație de Stat din Pennsylvania pentru programe aprobate în Educația profesorilor

Structura de guvernare

Universitatea este sponsorizată de franciscanii din Ordinul al treilea obișnuit și guvernată de un consiliu de administrație compus atât din laici, cât și din franciscani. Președintele universității primește informații din partea profesorilor, administratorilor și studenților care participă la promovarea misiunii universității.

Atletism

SFU este membru al National Collegiate Athletic Association, iar cele 23 de echipe sportive masculine și feminine ale Universității concurează la nivelul Diviziei I. Universitatea este, de asemenea, membru al Conferinței de Nord-Est. Porecla Universității este Red Flash.

Misiune și valori

Într-o epocă a complexității, simplitatea mesajului Sfântului Francisc de Assisi are mai multă atracție decât oricând: smerenia. Generozitate. Reverenţă. Serviciu. Respect. Rugăciune. Bucurie. Dragoste. Aceste principii directoare ale franciscanilor sunt valorile pe care le îmbrățișăm la Saint Francis University.

Declarație de misiune

O minte pentru excelență

Saint Francis University oferă învăţământ superior într-un mediu ghidat de valorile şi învăţăturile catolice şi inspirat de exemplul patronului nostru, Sfântul Francisc de Assisi. Cea mai veche instituție franciscană de învățământ superior din Statele Unite, Saint Francis University este o comunitate de învățare incluzivă, care îi întâmpină pe toți oamenii.

Un spirit pentru pace și dreptate

Programele și activitățile universitare promovează astfel de valori franciscane, cum ar fi o atitudine umilă și generoasă față de învățare, respectul pentru diversitate și unicitatea persoanelor individuale, înțelegerea problemelor etice și reverența pentru toată viața. Cu un spirit de simplitate și bucurie, oferim comunității universității oportunități de a gândi critic și analitic, de a comunica eficient și de a integra teoria și practica.

O inimă pentru serviciu

Saint Francis University oferă programe de licență în tradiția artelor liberale, programe de studii postuniversitare și profesionale care pun accent pe etica personală și profesională și oportunități de educație continuă pentru îmbunătățirea personală și a carierei. Căutăm să inspirăm tuturor membrilor comunității universitare dragostea pentru învățarea pe tot parcursul vieții și angajamentul de a-și împărtăși darurile și abilitățile cu generozitate cu alții într-o lume în schimbare rapidă.

Obiectivele învățământului superior franciscan

 • O atitudine umilă și generoasă față de învățare
 • Evlavie pentru toată viața și pentru bunătatea întregii omeniri
 • Respectul pentru unicitatea persoanelor individuale
 • O viziune globală
 • Slujirea celor săraci și nevoiași
 • O comunitate de credință și rugăciune,
 • Un spirit de simplitate și bucurie
 • Prezența franciscană.

Într-o epocă a complexității, simplitatea mesajului Sfântului Francisc de Assisi are mai multă atracție decât oricând. Aceste principii directoare ale franciscanilor nu sunt doar idealuri de admirat, ci valori de trăit.

Viziune

Saint Francis University este universitatea catolică preferată pentru studenții cu abilități înalte care caută o experiență de învățare interactivă autentică, riguroasă din punct de vedere academic, în care să se poată dezvolta intelectual, spiritual, moral și social. Elevii îl caută pe Sfântul Francisc pentru capacitatea sa de a combina valorile și viziunea unei educații în arte liberale cu obiective de învățare care sunt relevante pentru nevoile economice ale societății.

Saint Francis University este recunoscut ca un partener strategic vital – la nivel regional, național și internațional – care stabilește relații puternice prin căutarea de colaboratori care să cultive și să extindă misiunea, viziunea și obiectivele strategice ale Universității, contribuind în același timp la o viziune globală a binelui societal determinată de exercitarea unei activități eficiente. principii de slujitor-conducere.

Saint Francis UniversityFacilitățile lui sunt concepute pentru a îmbunătăți și ridica la cel mai înalt nivel de capacitate programele sale de conducere recunoscute la nivel național în afaceri, îngrijire a sănătății, știință și științe umaniste.

Saint Francis University se angajează în îmbunătățiri continue ale eficienței și eficienței organizaționale la toate nivelurile – conduse de evaluări interne și externe – pentru a promova administrarea excepțională a resurselor sale umane și financiare.

Caracteristici Campus

  Locații

  • Loretto

   117 Evergreen Drive, PA 15940, Loretto

   Întrebări