Keystone logo
Saint Mary's University of Minnesota

Saint Mary's University of Minnesota

Saint Mary's University of Minnesota

Introducere

Unde ai probleme

Universitatea Saint Mary din Minnesota este o universitate privată, nonprofit. Succesul studenților noștri este nucleul îngrijorării noastre.

Elevii aleg Sfânta Maria pentru numeroase motive, printre care: comunitatea noastră primitoare; angajamentul nostru de a merge împreună cu fiecare student, la fiecare pas; concentrarea intenționată asupra experiențelor practice de învățare practice; și dedicarea noastră de a ajuta elevii să formeze conexiuni care să le ghideze în viața lor post-universitară.

Colegiul nostru de licență, rezidențial, liberal oferă 59 de specializări la Campusul Winona de 450 de acri. Cursuri de licență absolvent, licență de absolvire și programe de certificare sunt oferite la campusurile Twin Cities și Winona, Rochester sau alte locații regionale și online. Suntem conduși de misiune, angajați să abandonăm elitismul, să acceptăm respectul și să fim dedicați fiecărei persoane. Suntem universitatea pentru studenții care sunt pregătiți să se dezvolte și care știu că cu oportunitățile potrivite pot construi viitorul pe care îl doresc.

Cine te cunoaște

În inima Sfântului Mary sunt oamenii care te cunosc. Facultatea, personalul și colegii tăi - toți devin aliați în călătoria voastră educativă. Aici, într-un cadru intens de dăruire și luare, fiecare dintre noi descoperă cât de mult putem crește. Veți găsi, în fiecare clasă, o educație bazată pe relații, orientată spre persoană. Pentru că noi credem că toată lumea merită șansa de a avea un impact. A realiza dincolo de așteptări. A fi cunoscut.

Sf. Maria oferă o educație transformatoare. Dacă elevii noștri se află în Winona sau Minneapolis sau în orice locație din lume, experiența este aceeași anchetă intensă, îi ajutăm pe elevi să descopere adevărurile din lumea din jurul nostru și caracterul din interiorul nostru. Aflați mai multe despre sprijinul pe care îl putem oferi elevilor și absolvenților prin intermediul birourilor noastre.

Dreptul elevilor să știe

În conformitate cu legea federală, studenții actuali și potențiali și părinții lor au dreptul să cunoască anumite informații despre Universitatea Saint Mary's din Minnesota, inclusiv o varietate de informații academice, informații privind ajutorul financiar, informații instituționale și informații despre cursurile de absolvire, echitate în atletism.

O comunitate de învățare dinamică și transversală

Misiune

Îmbogățită de moștenirea catalică Lasallian, Universitatea Saint Mary's din Minnesota trezește, promovează și împuternicește cursanții să trăiască viața etică a slujirii și conducerii.

Viziune superioară

Întemeiat pe identitatea catalică Lasallian, Saint Mary's este o universitate transformatoare și inovatoare la nivel național, cu o amprentă globală. Absolvenții din Saint Mary obțin cunoștințe avansate, abilități și abilități de gândire critică necesare pentru a fi cursanți pe tot parcursul vieții, lucrători de succes, vecini buni și cetățeni etici care asigură statutul Sfintei Maria ca o universitate națională de renume mondial care pregătește liderii de mâine.

Locații

  • Winona

    Winona Campus, 700 Terrace Heights, MN 55987-1399, Winona

    Întrebări