Keystone logo
Saito University College

Saito University College

Saito University College

Introducere

În 1988, domnul Tetsuo Saito a înființat Academia de design grafic Saito.

De fapt, a vrut să învețe despre frumusețea limbii și culturii japoneze. În schimb, cu un instinct antreprenorial extraordinar, dl Saito a reunit prima diplomă din Malaezia în design grafic, făcând din Saito Academy pionierii locali în educația pentru design. Viziunea sa a fost dublă: 1) Educarea și cultivarea tinerelor talente în design și 2) Identificarea și dezlănțuirea pasiunilor lor.

De-a lungul anilor, programele și metodele utilizate au fost elaborate meticulos și riguros pentru a permite absolvenților să producă lucrări remarcabile și idei premiate, care își duc cariera la nivelul următor.

În 2008, Saito Security Academy a fost înființată. Și în 2012, Saito Business School a început să ofere cursuri. Ambele facultăți, inclusiv Școala de design Saito, au devenit parte a noului colegiu Saito. Astăzi, toate cele 3 școli sunt entități de succes în sine, producând peste 2000 de absolvenți în fiecare an.

La sfârșitul anului 2017, Colegiul Saito University College . Odată cu aceasta au venit programe de licență și au extins facultățile de predare și noi campusuri.

Domnul Saito nu mai este alături de noi, dar spiritul său de inițiativă și antreprenoriat a devenit o parte integrantă a culturii, valorilor și identității școlii. Cei dintre noi care își preluăm mantia vor continua să persevereze cu umilință în a oferi educație la prețuri accesibile, de talie mondială, în tradiția îndelungată a excelenței premiate.

Locații

  • Petaling Jaya

    Jalan Tengah,No 18, 46200, Petaling Jaya

    Întrebări