Keystone logo
© UNIGIS Salzburg, cc by-nd
Salzburg College

Salzburg College

Salzburg College

Introducere

Salzburg College

Salzburg College este o instituție de învățământ superior din Salzburg, Austria. Misiunea Salzburg College a oferi programe educaționale internaționale în tradiția academică americană a artelor liberale.

Filosofia educațională

La Salzburg College clasă, studiul de teren, experiența la locul de muncă și călătoriile academice se completează reciproc. Elevii sunt încurajați să-și facă experiențele personale parte din studiile lor academice. Învățarea socială și experiențială constituie o parte majoră a tuturor programelor Salzburg College .

Toate clasele sunt predate în limba engleză, în special de profesori europeni, iar elevii primesc un credit american obișnuit pentru munca lor academică. Studenții studiază la Salzburg College pentru un semestru, o sesiune de vară sau un program academic complet.

Profilul studenților

Timp de peste patruzeci de ani, Salzburg College a primit studenți din întreaga lume, în primul rând din Statele Unite ale Americii. Elevii din peste 500 de colegii și universități din întreaga lume au participat la unul dintre programele Salzburg College din Salzburg College .

Instituții afiliate

Salzburg College este afiliat cu peste 150 de colegii și universități din Statele Unite prin parteneriate directe și indirecte. Studenții independenți din întreaga lume care doresc să se înscrie într-unul din programele Salzburg College din Salzburg College pentru credit american american transferabil pot face acest lucru prin aplicarea prin intermediul școlii noastre americane de înregistrare, Universitatea Northern Illinois.

Partener academic în Salzburg: Colegiul Intercultural

Din anul 2013 Salzburg College colaborează cu Colegiul Intercultural al Universității din Salzburg pe o diplomă de absolvent și program de masterat. Colegiul Intercultural a fost fondat de un grup ambițios și pasionat de cadre universitare de la Universitatea din Salzburg și alte universități europene care împărtășesc viziunea de a crea și utiliza sinergii interculturale și de a încuraja integrarea prin menținerea și respectarea diversității culturale. Misiunea lor este de a încuraja competența pentru a încuraja o societate mai diversă.

La Colegiul Intercultural, cercetarea de ultimă generație și găsirea soluțiilor sunt combinate cu programe academice adaptate educării viitorilor experți în competența interculturală. Alături de Master în Studii interculturale (germană și engleză) și de Diploma în Competență Interculturală (germană și engleză), Colegiul Intercultural oferă, de asemenea, ateliere personalizate prin Academia Interculturală.

84760_pexels-photo-1438072.jpeg

Istorie

Salzburg College urmărește viziunea de a realiza programe de educație internațională în Salzburg o experiență personalizată, imersiune interculturală și de creștere prin oferirea unui cadru pentru un schimb deschis de idei și cultură.

Misiune / Viziune

Salzburg College urmărește viziunea de a realiza programe de educație internațională în Salzburg o experiență personalizată, imersiune interculturală și de creștere prin oferirea unui cadru pentru un schimb deschis de idei și cultură.

Salzburg College facilitează învățarea interculturală nu numai la nivel academic, ci și la nivel personal și profesional, încurajând studenții săi să înțeleagă și să utilizeze diversitatea culturală prin competență.

Salzburg College își propune să îi învețe pe elevi să se gândească critic într-o lume globală, câștigând abilități și abilități academice și profesionale pentru viață. Excelența academică este premisa noastră.

Istorie

Salzburg College fost fondat ca un program de studii în străinătate pentru Universitatea de Stat din Illinois și Universitatea Northern Illinois de către Dr. Ina Stegen în 1970 și a început cu un program clasic de studii europene de cursuri de arte liberale.

În 1975, la cursurile existente a fost adăugat un program de Fotografie și Studio Art.

În jurul anului 1985, două noi domenii de studiu - Afaceri și Comunicare - au extins curriculumul. Curând după aceea, au fost introduse stagii internaționale pentru a permite o imersiune și mai mare în cultura austro-europeană.

2013 a marcat un nou punct de referință pentru Salzburg College cu decizia de a colabora cu Colegiul Intercultural al Universității din Salzburg în oferirea programelor de gradul I în domeniul studiilor interculturale.

Începând cu 2014/15, Salzburg College va oferi, de asemenea, primul său program BA în Salzburg.

84759_pexels-photo-1096773.jpeg

Locații

  • Salzburg

    Bergstraße,12, 5020, Salzburg

Programe

Întrebări