Keystone logo
Sami Education Institute

Sami Education Institute

Sami Education Institute

Introducere

Institutul de Educație Sámi (SAKK) este un colegiu profesional cu un rol central în dezvoltarea nevoilor oamenilor săi și a regiunii arctice.

Este singurul institut al populației indigene de învățământ școlar postliceal din Finlanda, situat deasupra cercului polar polar, cu trei campusuri în patria Sami. Instituția organizează cursuri de educație virtuală multidisciplinare și la distanță, ateliere și programe de diplomă pentru tineri adulți și studenți maturi. Curriculum-ul de bază sprijină mijloacele de trai ale sami cu accent pe dezvoltarea limbilor sami și a culturilor sami, pentru a promova ocupații și ocuparea forței de muncă bazate pe natură.

Institutul de Educație Sámi încurajează parteneriatele cu rețelele naționale și internaționale în conservarea și dezvoltarea educației culturilor și mijloacelor de trai indigene în nordul circumpolar. Potențialii colegi străini sunt invitați să ne contacteze pentru a discuta despre modul în care putem ajuta la avansarea călătoriilor de studiu și a proiectelor de cercetare. Personalul nostru de administrație este disponibil pentru a vă ghida în logistică și alte servicii facturabile pe care institutul le poate oferi.

Locații

  • Inari

    Menesjärventie, 99870 Inari, Finland, , Inari

    Întrebări