Keystone logo
Sarah Lawrence College

Sarah Lawrence College

Sarah Lawrence College

Introducere

Sarah Lawrence este un colegiu de arte liberale prestigios, rezidențial, coeducațional. Fondată în 1926 și clasată în mod constant printre cele mai importante colegii de arte liberale din țară, Sarah Lawrence este cunoscută pentru abordarea sa de pionierat în educație, istoria bogată a angajamentului intelectual și civic pasionat și absolvenții vibranți și de succes. În imediata apropiere a ofertelor de neegalat din New York, campusul nostru istoric găzduiește o comunitate incluzivă, curioasă din punct de vedere intelectual și diversă.

Studenții creativi și talentați o aleg pe Sarah Lawrence pentru ocazia de a se ocupa de educația lor. În strânsă colaborare cu facultatea noastră dedicată, distinsă, studenții creează un curs de studiu riguros și personalizat, efectuează cercetări independente și conectează o gamă largă de discipline. Absolvenții știind cum să aplice cunoștințele, abilitățile și gândirea critică necesare vieții de după facultate.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Bronxville

    Mead Way,1, 10708, Bronxville

    Programe

      Întrebări