Keystone logo
Sweet Briar College

Sweet Briar College

Sweet Briar College

Introducere

Sweet Briar College ( SBC ) pregătește femeile (și la nivel absolvent, bărbații) pentru a fi membri responsabili și productivi ai unei comunități mondiale. Se concentrează pe realizarea personală și profesională printr-un program educațional personalizat care combină artele liberale, pregătirea pentru cariere și dezvoltarea individuală. Facultatea și personalul îi ghidează pe studenți să devină cursanți activi, să raționeze clar, să vorbească și să scrie convingător și să conducă cu integritate. Acestea creează un mediu educațional care este atât intens, cât și de susținere și în care învățarea are loc în multe locuri diferite, inclusiv în clasă, în comunitate și în lume.

Facem istorie încă din primele noastre zile. Absolvenții noștri au fost lideri politici, medici și medici veterinari, oameni de știință, inovatori și perturbatori. Sunt lideri ai comunității și decidenți. Sunt generoși și hotărâți. Programul nostru de bază pentru conducerea femeilor este inovator și energizant. Când studenții noștri absolvesc, ei sunt comunicatori convingători, care știu cum să gândească în picioare și să adune oamenii împreună. Indiferent de ceea ce studiază sau de unde merg de aici, femeile Sweet Briar sunt pregătite să conducă.

Sweet Briar College este dedicat menținerii unui mediu favorabil incluziunii, care să respecte alegerea și diferența individuală.

Sweet Briar College este acreditat de Asociația de Colegii și Școli din Sud pentru a acorda licența în arte, licența în arte frumoase, licența în științe și un master în arte în predare.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Sweet Briar

    Chapel Road,134, 24595, Sweet Briar

    Întrebări