Keystone logo
School of Business and Trade

School of Business and Trade

School of Business and Trade

Introducere

127379_two-woman-and-one-man-looking-at-the-laptop-1036641.jpg

Despre școală

School of Business and Trade oferă un auto-studiu, calitate, online, educație gratuită. Programele sunt flexibile și pot fi pornite oricând. În loc de modul tradițional de a studia câțiva ani, studiați în ritmul propriu și economisiți timp și bani.

Programele online gratuite, resursele de învățare și evaluările online sunt ceea ce fac programele noastre atât de unice și interesante.

School of Business and Trade fost înființată în 2011 pentru a promova educația fără limite și indiferent de background. Articolul 26 din Declarația Universală a Drepturilor Omului prevede: „Orice persoană are dreptul la educație și aceasta trebuie să fie accesibilă în mod egal”. SoBaT oferă în prezent mai multe calificări pentru a se potrivi oricui este interesat de învățământul superior.

În prezent, educația acreditată și de calitate este foarte costisitoare. Universitățile încarcă mii de dolari. În mod fundamental, educația ulterioară este foarte scumpă pentru majoritatea oamenilor și, prin urmare, nu pot avea în vedere studii superioare. SoBaT oferă o rază de speranță pentru studenții care se luptă care nu pot cheltui mii de dolari pentru a obține calificarea dorită.

Viziune

Declarația School of Business and Trade viziunea School of Business and Trade este: „Educație gratuită de calitate și de învățământ pentru toți”.

Locații

  • Lucerne

    SoBaT Haus, Pilatusstrasse Luzern, Switzerland, 6003, Lucerne

    Întrebări