Keystone logo
Scientific College of Design

Scientific College of Design

Scientific College of Design

Introducere

Scientific College of Design este o instituție privată de artă și design de învățământ superior situată în Muscat, Sultanatul Oman. Înființat printr-un decret ministerial și reglementat de Ministerul Învățământului Superior, colegiul și-a instigat oficial programele și serviciile academice în octombrie 2004. Colegiul este guvernat de un consiliu de administrație, îndrumat de Direcția generală a universităților și colegiilor private.

Scientific College of Design se bazează pe credința fermă și susținerea puternică a rolului artelor ca parte integrantă a conștiinței noastre sociale, ca agent al schimbării progresive și ca un puternic catalizator în modelarea gândurilor și acțiunilor noastre. comunități naționale și globale.

Fondatorii colegiului susțin filozofia conform căreia designul este atât o artă, cât și o știință prin care să creezi artă înseamnă să te angajezi în design și că proiectarea semnificativă se bazează pe o bază științifică. Ca atare, colegiul este înrădăcinat în valoarea durabilă a unei educații holistice care susține un model de arte liberale și științe ale învățământului superior și echilibrează studiul formal de proiectare cu o expunere largă la științe umaniste, literatură și științele sociale. Scientific College of Design se bazează pe principiul excelenței academice și al creativității de ultimă oră în artă și design comparativ cu criteriile duale ale monedei internaționale și ale relevanței locale.

Locații

  • Muscat

    Muscat, Oman

    Întrebări