Keystone logo
Scripps College

Scripps College

Scripps College

Introducere

Când a fost fondată Scripps în 1926 în Claremont, California, a fost una dintre puținele instituții dedicate educării femeilor pentru vieți de angajament și angajament. De atunci, Scripps a continuat să promoveze atât calitățile minții, cât și cele spirituale, urmând viziunea fondatorului său, antreprenor de ziare și filantropă Ellen Browning Scripps. Scripps oferă astăzi un curriculum interdisciplinar riguros, o comunitate intelectuală robustă, un angajament față de diversitate și incluziune și o bogată experiență rezidențială concepută pentru a modela următoarea generație de femei lideri.

„Misiunea Scripps College este de a educa femeile să-și dezvolte intelectele și talentele prin participarea activă într-o comunitate de erudiți, astfel încât, în calitate de absolvenți, să poată contribui la societate prin vieți publice și private de conducere, servicii, integritate și creativitate.”

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Claremont

    North Columbia Avenue,1030, 91711, Claremont

    Întrebări