Keystone logo
SENTRAL College Penang

SENTRAL College Penang

SENTRAL College Penang

Introducere

SENTRAL College Penang are plăcerea de a juca un rol vital în furnizarea de programe de învățământ superior pentru a satisface nevoile variate ale cursanților curenți care doresc să obțină o calificare recunoscută la nivel global în îndeplinirea obiectivelor lor de carieră. De la înființarea sa în 2002, SENTRAL a crescut rapid. Colegiul s-a mutat în propria clădire - Menara SENTRAL - la marginea enclavei de patrimoniu a lui George Town. Este amplasat într-un loc ideal, cu o vedere impresionantă asupra orașului interior, iar marea și facilitățile sunt ușor accesibile. Vreau să mulțumesc tuturor membrilor constitutivi ai Colegiului, din trecut și din prezent, studenți și personal, deopotrivă, pentru a contribui la succesul Colegiului care a alimentat Colegiul la această înălțime.

SENTRAL va continua să pună învățarea elevilor și nevoile educaționale în primul rând, concentrându-se pe calitate și integritate, pentru a oferi elevului un corp de cunoștințe în disciplinele alese, oferind în același timp stimul stimulant pentru o experiență de învățare pe tot parcursul vieții. Există o schimbare emergentă de la educația pentru ocuparea forței de muncă (dezvoltarea capacității de a face o treabă specifică) la educația pentru ocupabilitate (dezvoltarea capacității de adaptare a competențelor la noile medii de lucru). Acest lucru se potrivește bine aspirației guvernului de a deveni o națiune cu venituri ridicate, care depinde de a avea oameni care au un înalt simț al stăpânirii personale și care își pot extinde capacitatea de a schimba realitățile organizaționale. Toate programele de învățare planificate la SENTRAL sunt relevante, cuprinzătoare și prezentate pentru a satisface nevoile reale ale cursanților pentru lumea reală.

Pe măsură ce elevii intră în călătoria lor educațională la SENTRAL, îi antrenăm să aleagă cunoștințele și abilitățile în locul confortului fizic și al leneviei, să conducă în fața condușilor și să fie inovatori și proactivi decât satisfăcător, pasiv și papagal. Prin urmare, vom rămâne ferm în obiectivele noastre fondatoare - vom dezvolta studenții în indivizi capabili sănătoși, care își vor susține familia, vor servi comunitatea și vor depune eforturi pentru țară.

Locații

  • George Town

    Penang Street,3, 10200, George Town

    Întrebări