Keystone logo
Seoul Institute Of The Arts

Seoul Institute Of The Arts

Seoul Institute Of The Arts

Introducere

În prezent, Seoul Institute Of The Arts a ajuns la un punct în care trebuie să regândească și să reînnoiască paradigma educației și creației artistice până acum pentru a face un alt salt înainte ca universitate de artă de clasă mondială orientată spre creație. Mai mult, confruntându-se cu schimbări extraordinare datorate celei de-a 4-a Revoluții Industriale și a pandemiei Corona, Seoul Institute Of The Arts trebuie să își consolideze caracterizarea și globalizarea pentru a se dezvolta ca instituție educațională de artă specializată cu competitivitate globală dincolo de statutul său actual.

În acest scop, Dongrang Arts Center, o corporație școlară, a reușit moștenirea fondatorului, Dong-rang și a moștenit filosofia președintelui onorific, Yoo Deok-hyeong, iar Seoul Institute Of The Arts din Seul a stabilit direcția artei viitoare. educaţie. Vom face tot posibilul pentru a conduce dezvoltarea culturii și artelor naționale și a globalizării prin creație.

Cerem ca toți membrii facultății, studenții și absolvenții să lucreze împreună ca o familie, astfel încât Seoul Institute Of The Arts să poată deveni o universitate de artă de talie mondială, cu o singură inimă bazată pe credința și mândria de a fi o „familie familiară”. Mulțumesc.

Locații

  • Ansan-si

    Ansan-si, Coreea de Sud

    Întrebări