Keystone logo
Stevens-Henager College

Stevens-Henager College

Stevens-Henager College

Introducere

La Stevens-Henager College , veți găsi gradul potrivit pentru a vă ajuta să lansați o carieră mai bună, astfel încât să puteți începe să trăiți viața pe care o doriți mai repede. Fie că sunteți proaspăt absolvit liceul sau deja stabilit în carieră, Stevens-Henager vă oferă gradul de care aveți nevoie pentru a vă realiza visele în condițiile și programul dvs.

Servind comunitatea din Utah, Stevens-Henager este nonprofit - adică investim în studenți. De la înscriere la absolvire (și chiar și după), suntem dedicați succesului dvs. Aflați ce face diferit Stevens-Henager și descoperiți-vă cariera în sănătate, afaceri sau tehnologia informației.

La Stevens-Henager College , credem că o școală mai mică poate face o mare diferență în cariera ta. Aflați mai multe despre ceea ce face Stevens-Henager College diferit de un colegiu sau universitate tradițională. Vă vedem reușind în obiectivele carierei și trăind viața dorită este motivul pentru care facem ceea ce facem. Aflați despre Stevens-Henager College și despre ce înseamnă pentru dvs. ca student.

Stevens-Henager College caută instructori și membri ai personalului inteligenți, conduși, productivi, talentați și inovatori pentru a ne ajuta studenții să reușească.

Stevens-Henager College este acreditat de Comisia de acreditare a școlilor și colegiilor de carieră (ACCSC). ACCSC este o agenție de acreditare recunoscută de Departamentul Educației din SUA.

La Stevens-Henager College , suntem pregătiți în mod unic pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele carierei. Acreditarea noastră și statutul nostru nonprofit ne ajută să vă oferim educația de calitate, orientată spre carieră, pe care o solicitați.

Locații

 • Salt Lake City

  West Vine Street,383, 84123, Salt Lake City

  • West Haven

   South 1350 West,1890, 84401, West Haven

   • Boise

    South Entertainment Avenue,1444, 83709, Boise

    • 2001

     2001, Statele Unite ale Americii

     Întrebări