Keystone logo
SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

Introducere

O experiență de învățare plină de viață

O primire călduroasă la Colegiul Elvețian de Management al Ospitalității Lenk

SHML, o companie elvețiană înregistrată în cantonul Berna, este prima școală Boutique Hotel din Elveția, concepută și dezvoltată pentru a pregăti studenții pentru o carieră de ospitalitate promițătoare, bazată pe filosofiile de operare ale hotelurilor și statiunilor de lux internaționale de tip boutique. Aceste bijuterii de ospitalitate pot fi găsite în întreaga lume, de la două suită de lux până la două sute de unități de cazare și mai multe camere, și sunt reprezentate de companii renumite precum Hoteluri de vârf ale lumii, Hoteluri de lux mici, Relais

Pentru a asigura o curriculă riguroasă și o substanță riguroasă, Colegiul nostru de Management al Ospitalității a încheiat un acord de progresie cu Universitatea din Gloucestershire, pentru o diplomă superioară BA (Hons) în Managementul Ospitalității Strategice la campusul din Cheltenham (Regatul Unit).

Colegiul nostru SHML este situat în Bernese Oberland, în mod special sigur, și operează într-un adevărat hotel de tip boutique, deschis oaspeților în timpul sezonului de iarnă. Premisele oferă un mediu ideal pentru a stimula operațiunile așa cum apar în cadrul operațiunilor comerciale de hoteluri de tip boutique din întreaga lume, incluzând artele fine ale producției și serviciilor de alimentație și băuturi, divizia camerelor, procedurile de supraveghere și gestionare. SHML urmărește menținerea în viață a principiilor fundamentale dovedite de Swiss Hotel Operations, precum și susținerea culturii elvețiene care a câștigat mărci distinctive în ultimele două secole ca fiind unice în lume. Cultura elvețiană implică integritatea, neutralitatea, unitatea, imparțialitatea, respectul reciproc și responsabilitatea individuală față de mediu.

Programele Colegiului nostru nu variază de la alte schițe ale programului, cu excepția faptului că conținutul și transferul real către studenți sunt tratate de către hotelierii profesioniști care au dobândit de-a lungul anilor abilitățile de a opera și de a gestiona unele dintre cele mai bune hoteluri și stațiuni din lume.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm la colegiul nostru special de management al ospitalității.

De ce SHML

Ce înseamnă Boutique Hotel Management School?

Buticurile noastre reprezintă o educație personalizată în clase mici. Elevii trăiesc, studiază și practică într-un hotel complet echipat. Lectorii noștri, care locuiesc în campus, sunt accesibili aproape 24 de ore din 24; programele noastre au fost dezvoltate de hotelieri pentru hotelieri și sunt livrate de către lectori cu o experiență îndelungată în managementul hotelier internațional.

Ce este USP-ul nostru

 • Interacțiune ridicată cu lectorii din campus, care aduc cunoștințe directe și crearea de rețele - "consultanță gratuită" din partea lectorilor,

 • Experiență de înaltă calitate - Capacitatea studenților este scăzută, ceea ce permite o educație mai personalizată; Dimensiunea clasei este mică;

 • Nivel ridicat de servicii: timpul și capacitatea de a ajuta elevii să decidă ce doresc să facă, să sprijine găsirea unui loc de muncă adecvat

 • Un mediu sigur pentru studenți, sunt bine îngrijiți

 • Instruire pentru ospitalitate internationala;

 • Gândire inovatoare bazată pe stilul hotelier tradițional,

 • Programul este adaptat cerințelor industriei (este aproape de industrie):

 • Instruire manuală, pregătirea studenților pentru viața reală din industrie (a lovit terenul - studenții sunt operaționali după absolvire pentru a face pasul următor în carieră):

 • Programul bazat pe nevoile în schimbare ale industriei prin cunoștințele consiliului de consilieri, a rețelei directorilor și a experienței lectorilor;

 • Stagiile sunt menite să deschidă oportunități de angajare pe plan internațional și avansare academică (notează: având în vedere restricțiile de pe piața elvețiană, cele două stagii sunt internaționale și sunt menite să ajute elevii să-și găsească locuri de muncă în afara Elveției)

 • (Capstone) proiectul permite studenților să dezvolte un plan de afaceri care să reflecte interesele lor (afacerea de familie, intențiile de muncă reale / ideile de start);

Declarația de misiune

SHML va învăța și va combina, într-un mediu ospitalier de tip boutique, fundamentele tradiționale ale operațiunilor elvețiene cu know-how-ul ospitalității de ultimă oră pentru managementul internațional, expunând tuturor studenților - în timpul studiilor și după absolvire - să direcționeze expunerea cu hotelierii profesioniști, pentru o interacțiune reală și calificată pentru succes. Viitorul profesional al fiecărui student reprezintă nucleul misiunii pentru proprietarii, personalul și personalul care gestionează SHML.

Dorim să creăm o atmosferă educațională pe care studenții vor să o iubească fiind în jur. Programele noastre sunt destinate să le abiliteze pe elevi să facă față provocărilor și să profite de experiențe care ar putea fi noi pentru ei. La SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk , ne străduim constant să facem învățarea distractivă și dinamică, astfel încât toți studenții noștri să își poată îndeplini obiectivele.

Telurile noastre

Trecerea la nivelul următor

Ne străduim să-i îmbunătățim pe studenții noștri prin experiențe educaționale atât în ​​interiorul cât și în afara sălii de clasă. SHML - Școala de management hotelier elvețian Lenk își propune să creeze un paradis în care studenții se simt în siguranță pentru a-și rezolva temerile și a-și îndeplini toate obiectivele. Oferim o varietate de servicii concepute pentru a ajuta elevii să fie cea mai bună versiune a lor în timp ce au o distracție de-a lungul drum.

Filozofia noastră

Respectăm nevoile individuale ale tuturor studenților noștri și credem că, cu orientarea și direcția potrivită, toți pot reuși. Abordarea noastră educațională împuternicește studenții noștri să pună la îndoială gândirea convențională și să-și urmeze înțelegerea academică cu dedicare și originalitate.

Credeți în cultivarea, îndrumarea și dezvoltarea elevilor să stea în picioare atunci când se confruntă cu provocări profesionale viitoare, precum și în viață, bazate pe valori morale și principii etice care poartă, la un nivel superior, promisiunea și sensul succesului.

Valorile noastre

La SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk , respectăm studenții noștri și înțelegem că fiecare dintre ei are nevoi și nevoi individuale. Credem că învățarea poate fi stimulată doar de un sentiment de respect reciproc, îndrumare și îndrumare și face tot posibilul pentru a menține aceste valori în tot ceea ce facem. Abordarea noastră unică oferă studenților noștri un sistem de sprijin adecvat care îi va ajuta să-i conducă pe calea către succes.

Standardele noastre

Cu ani de experiență ca educatori, știm exact ce este necesar pentru a angaja studenții. Abordarea noastră unică de predare face studenții noștri să se simtă apreciați, respectați și apreciați. La SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk , noi credem în promovarea unei experiențe creative, colaborative și de angajare pentru a ajuta elevii noștri să-și atingă întregul potențial și să-i ajute să își urmărească visurile. Contactați-ne pentru a afla ce putem face pentru dvs.

Locații

 • Lenk im Simmental

  Rawilstrasse 23, 3775, Lenk im Simmental

Întrebări