Keystone logo
Siena College

Siena College

Siena College

Introducere

Siena College este un catolic colegiu privat, arte liberale situat în Loudonville, New York.

Siena College este un liberal catolic colegiu privat,, arte situat în Loudonville, New York-10 minute de capitala statului Albany, în inima regiunii de Capital din New York.

Cu 32 de specializări, minori 80-plus și certificate, precum și programe de gradul comun prestigioase în artele liberale, știință și de afaceri, Viețile Sfinților au peste 1.200 de moduri unice de a-și atinge obiectivele personale și profesionale. Dar asta e doar începutul.

Noastre 3.000 de sfinți provin din toată lumea și se lasă să nu numai cu o înțelegere mai profundă a acesteia, dar instrumentele necesare pentru a lua parte activă și semnificativă în ea. Ei își dau seama rapid o educație Siena nu este ceva ce obține, este ceva ce faci.

Sute de opțiuni de viață de student variind de la Crucea Roșie la rugby se alăture cu Siena Divizia 22-sport I program de atletic pentru a oferi studenților posibilitatea de a obține în joc, oricare ar fi interesele lor. Programe de studiu în străinătate extinse și captivantă servicii de învățare permit descoperirea și reflecție.

Sfinții lucra îndeaproape cu profesorii lor (12: 1 raportul elev-facultate), profitând de resursele-o de-un fel și oportunități de cercetare unu-la-unu în toate domeniile. O educație Siena este întărită printr-un program de internship robust, care include companii de pornire de top, organizațiile non-profit și organizații guvernamentale care stimulează creșterea acestei regiuni.

centre de mare impact de învățare, îngrijirea și angajate de facultate, care atrag cele mai bune din studenții lor și o tradiție franciscan de servicii și comunității definesc cine suntem și să ofere studenților un avantaj pe viață.

Sfinții reușesc. Nouăzeci și cinci la sută dintre absolvenți sunt angajați sau să își continue educația, multe de lucru și de a studia la organizații de top și programe postuniversitare. O treime dintre absolvenții noștri spun o conexiune de Siena, a condus la primul lor loc de muncă.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Loudonville

    515 Loudon Road, 12211, Loudonville

Întrebări