Keystone logo
Simpson College

Simpson College

Simpson College

Introducere

Simpson despre

Fondată în 1860, Simpson a pregătit generații de studenți pentru o carieră de succes, școli absolvent sau lucrări de service. campusul nostru frumos sta pe 75 de acri în Indianola, Iowa și oferă cel mai bun din ambele lumi: un mediu academic cultivarea care este aproape de opțiunile de carieră, stagiu și de divertisment disponibile în capitala Iowa.

Cei mai mulți dintre profesorii noștri dețin cele mai înalte grade în domeniul lor, iar ei s-au angajat să ajute mai mult de 1.400 de elevi atinge visele lor. viața de student este captivant și, cu zeci de oportunități pentru ca elevii să participe, la toate, de la viața greacă și sport la intramural intre colegii. Succesul lui Simpson în promovarea programelor de calitate și prin furnizarea de valoare excepțională au fost recunoscute la nivel național de către competitiv Colegii lui Peterson și US News. Acesta este un colegiu mare, și cu atât mai mult că oamenii învață despre Simpson, mai impresionat ele devin. Va invitam sa vizitati si sa ia o privire mai atentă.

Pe scurt Fondat În 1860, Simpson Colegiul a fost fondat de membrii ai Bisericii Metodiste Unite Iowa.

Acreditare Simpson Colegiul a fost pe deplin acreditat de către Comisia Learning superior și un membru al Asociației Centrale de Nord Incepand de 1913.

Locații Indianola, Iowa, o comunitate de 13.000 de persoane care se află la 12 mile sud de Des Moines, care este Iowa înfloritoare capitală. Simpson are de asemenea campusuri în West Des Moines și Ankeny.

Campus principal Optzeci și cinci de acri cuprind campusul principal Simpson in Indianola cu 34 de cladiri majore, inclusiv: Colegiul Hall, Wallace Hall, Mary Berry Hall, George Washington Carver Science Center, Dunn Library, Kent Campus Center, Smith Memorial Chapel, Blank Performing Arts Center, Athletic complex, Amy Robertson Music Center și Henry H. si Thomas H. McNeill Hall.

Caracter Simpson College este o legătură United Methodist, independent, de licență, coeducational, liberal-arte colegiu.

An academic Două semestre de patru luni și un termen de trei săptămâni în luna mai, care permite studii de specialitate on sau off campus, face până anul universitar.

Numărul de Facultatea Facultatea de la raportul de student este un cadru didactic pentru fiecare 13 elevi cu 86 la suta din 95 de membri, facultate full-time care au câștigat cel mai înalt grad în domeniile lor.

Numarul studentilor Organismul de student este format din 1400 de studenți full-time și 300 de studenți part-time.

Admitere Formularul de cerere, transcrieri de liceu, ACT sau SAT scoruri și recomandarea principală sau consilier de orientare sunt luate în considerare în procesul de acceptare.

Cheltuieli Costurile pentru anul universitar 2016-17 sunt după cum urmează: taxele de școlarizare și $ 35.876; camera standard costa $ 3.860; standard de bord taxe $ 4.103.

Majors, minori și programe Simpson oferă 80 de specializări, minori și programe.

Organizațiile extracuriculare Optzeci și patru la sută dintre elevi sunt implicați în guvern de student, ziare, radio, sport si intramural intre colegii, viața greacă, activități departamentale, onoare și grupuri profesionale, muzică, teatru, religie și alte grupuri de interese.

Sport între colegii Bărbați: baseball, baschet, cross country, fotbal, golf, fotbal, tenis, atletism, lupte; Femei: baschet , cross country, golf, softball, fotbal, înot, tenis, pistă & câmp, volei

  • Recent Iowa Athletic Conference Campion între colegii (din 1987).

Onoruri și societăți profesionale Alpha Lambda Delta; Alpha Sigma Lambda; Beta Beta Beta; Epsilon Sigma; Mu Phi Epsilon; Omicron Delta Kappa; Phi Alpha Theta; Phi Mu Alpha Sinfonia; Asociația Studii Student.

Organizațiile grecești Frății: Alpha Tau Omega, Kappa Theta Psi, Lambda Chi Alpha, Sigma Alpha Epsilon sororities: Delta Delta, Kappa Kappa Gamma, Pi Phi Beta, Sigma Lambda Gamma

Fapte distinctive Simpson este recunoscut pentru programele sale de calitate și valoare prin competitive Colegii lui Peterson și de către US News and World Report. In plus, Simpson se clasează printre natiunile primele 100 de colegii în procent de studenți care studiază în străinătate, în conformitate cu US News and World Report. Simpson este, de asemenea, casa de vară din Des Moines Metro Opera recunoscută pe plan internațional. om de știință George Washington Carver remarcat a început cariera colegiu la Simpson în 1890.

Administratorii de cap Scaun, Consiliul de Administrație: Sunnie Președinte Richer: Cabinetul Jay Simmons președintelui

Locații

  • Indianola

    701 North C Street Indianola, Iowa 50125, 50125, Indianola

    Întrebări