Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Sinclair Community College

Sinclair Community College

Sinclair Community College

Introducere

Cu una dintre cele cele mai mici rate de școlarizare în Ohio, Sinclair Community College este cotat in mod constant printre primele și se angajează să ofere o educație de calitate.

Sinclairelevului raport facultate de nouăsprezece ani la unul este printre cele mai mici de la orice colegiu din Ohio. Sinclair a fost fondat ca un colegiu YMCA în 1887, și deservește peste 30.000 în fiecare an, cu peste 330 de studenți full-time participarea la Sinclair în 2015.

Sinclair este situat în situat în centrul orașului Dayton, Ohio. Dayton este al șaselea cel mai mare oras din Ohio, cu o populație de aproximativ 150.000; în jurul zonelor metropolitane Dayton are 800.000 de rezidenți. Acasa, la Wright-Patterson Air Force Base și Muzeul Național al US Air Force, Dayton este cunoscut pentru aviație și industria aerospațială și se mândrește semnificative de cercetare și dezvoltare în domeniul aviației și domeniile ingineriei aeronautice.

Dayton este un oraș prietenos pentru studenții internaționali. "Welcome Dayton" este o inițiativă comunitară care promovează integrarea imigranților în zona mai mare Dayton și reflectă filozofia pe care oamenii cu diverse medii, abilități și experiențe sunt importante pentru SUA

Locații

  • Dayton

    444 West Third Street, 45402, Dayton

Întrebări