Keystone logo
Singidunum University Licențiat în Turism, Ospitalitate și Economie Alimentară
Singidunum University

Licențiat în Turism, Ospitalitate și Economie Alimentară

Belgrade, Serbia

4 Years

Engleză,

La zi

Solicitați termenul limită de aplicare

Solicitați cea mai apropiată dată de începere

EUR 3.000 / per year

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Singidunum University este cea mai importantă instituție de învățământ superior din regiune de educare a experților în turism și ospitalitate. Studiile pe patru ani de la Facultatea de Turism și Managementul Ospitalității sunt concepute astfel încât să răspundă nevoilor celor care au decis să urmeze o carieră de succes în industria turismului - în prezent cea mai răspândită și cea mai rapidă industrie din lume.

Procesul de predare la acest program de studii se bazează pe o abordare multidisciplinară. Mai precis, o atenție deosebită este acordată dobândirii de cunoștințe și abilități în domeniul economiei, al învățării limbilor străine și al limbilor străine. Stagiul este parte integrantă din acest program de studiu. Programul de studiu Turism și Ospitalitate va oferi studenților oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile profesionale și personale și de a se pregăti cu succes pentru funcțiile de conducere în domeniile lor respective. Pe lângă opțiunile disponibile opționale legate de turism și ospitalitate, am început să educăm și experți în domeniul economiei produselor alimentare.

Pe lângă opțiunile disponibile în prezent în cadrul programului de studiu Turism și Ospitalitate, Singidunum University a început să formuleze specialiști în domeniul economiei produselor alimentare. Pe lângă cursurile generale legate de economie și turism, elevii care aleg această opțiune vor participa la unele cursuri de specialitate, cum ar fi industria de restaurante, gastronomia internațională, tehnologia alimentară, alimentația și dezvoltarea durabilă, principiile recreerii și alimentației etc. Studenții la opțiunea de studiu Food Economics ar trebui să devină conștientă cu calitatea microbiologică, chimică, fizică și senzorială a alimentelor. De asemenea, ar trebui să învețe despre procesele tehnologice ale producției alimentare, valoarea lor nutritivă, sistemul de calitate a alimentelor în restaurante și lanțuri de magazine, aspectele culturale și geografice ale alimentelor. În afară de aceasta, aceștia vor dobândi cunoștințele și abilitățile necesare în domeniul economiei, pentru a putea gestiona cu succes distribuția și vânzările de alimente.

Organizația Mondială de Turism a Organizației Națiunilor Unite acordă certificate de calitate pentru programele de studii universitare de licență și masterat în turism și în domeniul ospitalității.

Potrivit sondajului realizat printre absolvenții care sunt membri ai asociației ALUMNI, studenții care finalizează cu succes acest program pot căuta locuri de muncă în diverse domenii:

  • Ghid turistic
  • Manager de vânzări în agențiile de turism
  • Agenție de turism
  • Director de marketing al agenției de turism
  • Manager de sector de planificare și analiză
  • Manager de control intern în întreprinderile hoteliere
  • Manager de audit intern în întreprinderile hoteliere
  • Recepţioner
  • Manager de front office
  • Directorul sectorului alimentar și al băuturilor
  • Marketing și Manager al Sectorului de Vânzări
  • Hotel General Manager
  • Asistent Director General
  • Agenția de agenție Rent-a-car
  • Director de linie aeriană
  • Catering Manager
  • Manager de distribuție global
  • Manager de croazieră
  • Director de organizare a turismului
  • Asociat în organizații turistice locale, regionale și naționale
  • Managerul Centrului de Wellness
  • Directorul Biroului Convenției
  • Managerul Parcului Național
  • Manager Aqua Park
  • Manager parc tematic
  • Director de marketing
  • Sectorul turismului în cadrul companiei de transport
  • Ethno Village Manager
  • Operațiuni comerciale executive în cadrul companiei de transport
  • Corporate Travel Manager
  • Directorul companiei de gestionare a destinațiilor
  • Asociat pentru probleme legate de turism în sectorul public
  • Planificarea evenimentelor asociate publicului
  • Profesor în școlile secundare profesionale
  • Restaurant și Catering Manager
  • Asociat în instituțiile culturale
  • Director Relații Publice
  • Managerul Resurselor Umane

Toate materialele de curs sunt incluse în taxa de școlarizare.

Examen de admitere pentru programul de studii Managementul turismului și ospitalității cuprinde următoarele părți:

  • un interviu în limba engleză și sârbă cu privire la subiectele propuse în domeniul turismului și al ospitalității

La înscrierea online, studentul va primi subiecte opționale pentru a fi discutate în timpul examenului de admitere.

După finalizarea cu succes a studiilor, elevii vor primi un titlu academic de licență de arte în economie (BA în economie) .

Legendă

Acest program de studiu cuprinde trei module:

  • Turism
  • Ospitalitate
  • Economie alimentară

Curriculum

I an

  • Economie
  • Psihologie
  • Economia turismului
  • Metode cantitative
  • Contabilitate
  • Business Information Technology
  • Limba engleză 1
  • Al doilea limbaj străin 1

Anul II

  • administrare
  • Marketing în turism și ospitalitate
  • Cursul opțional 1
    • Managementul Destinației Turismului
    • Gestionarea resurselor umane în domeniul ospitalității
    • Gastronomie internațională
  • Legea turismului
  • Turism și spațiu
  • Comportamentul organizațional și cultura corporativă
  • Limba engleză 2
  • Al doilea limbaj străin 2

Anul III

  • Administratia hotelului
  • Managementul agențiilor de turism și a operatorilor de turism
  • Cursul opțional 2
    • Afaceri financiare în turism
    • Afaceri Financiare în Hospitality
    • Servicii de restaurant
  • Sisteme informatice în turism și managementul ospitalității
  • Managementul resurselor naturale și culturale
  • Limba engleză 3
  • Al doilea limbaj străin 3
  • Formarea profesională în domeniile turismului, ospitalității și economiei alimentare

IV an

  • Aspecte de sănătate ale turismului
  • Comportamentul și protecția consumatorilor în turism
  • Curs electivă 3
    • Turism sustenabil
    • Hotel Design și Planificare
    • Știința și tehnologia alimentelor
  • Cursul opțional 4
  • Analiza economică și financiară în domeniul turismului
  • Analiza economică și financiară în domeniul ospitalității
  • Curs electivă 5
  • Turismul tematic
  • Managementul calității în industria hotelieră
  • Siguranța alimentară
  • Limba engleză 4
  • Al doilea limbaj străin 4
  • Cercetare practică și abilități de afaceri

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare