Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
San Mateo Colleges of Silicon Valley

San Mateo Colleges of Silicon Valley

San Mateo Colleges of Silicon Valley

Introducere

Consultați broșura noastră online aici.

Top 10 motive pentru a studia la San Mateo Colegii din Silicon Valley

 1. Cele trei colegii publice comunitare (CANADA College, Colegiul San Mateo si Skyline College) sunt cunoscute pentru programele lor de calitate și servicii de transfer, precum și transferuri garantate către și de parteneriat cu universități selective.
 2. școlarizare anuală de $ 6456 USD.
 3. Cele trei colegii sunt cele mai sigure din California si printre cele mai sigure din țară.
 4. # 1 în transferurile garantate până la patru ani, în prezent, 55 de universities- universități oferă transferuri garantate pentru studenții noștri.
 5. prin transfer furnizat de Onsite Avizare reprezentanții UC Berkeley și o creștere de 165% a ratei de admitere transfer la UC Berkeley în cel mai recent an (89 în 2014 și 213 în 2015).
 6. Toate cele trei colegii oferă programe de calitate asociate, certificate și de transfer în starea instalațiilor de învățământ de artă cu facultatea premiat și de personal, numeroase rețele și oportunități de stagii cu Silicon Valley companiile de înaltă tehnologie în jurul colegiilor.
 7. bursă Beca la nivel mondial, inclusiv derogări complete de școlarizare, disponibile pentru studenții internaționali de intrare.
 8. Înregistrare curs de prioritate pentru studenții internaționali.
 9. coordonator de locuințe disponibile pentru a ajuta la locuințe în apropierea noastre trei colegii.
 10. Recunoscut la nivel național centru STEM la Cañada College si laborator de fabricatie la Skyline College.

San Mateo Colegii Silicon Valley includ trei restante pe deplin acreditate colegiile de doi ani: Cañada College, Colegiul San Mateo si Skyline College. Acestea sunt situate în inima zonei San Francisco, California.

Toate cele trei colegii au "Garanții de admitere Transfer", probabil cu cel mai mare număr de universități publice și private pe întreg teritoriul Statelor Unite ale Americii. Acest lucru oferă studenților asigurarea de a obține într-o universitate în cazul în care studentul satisface academic universitar și a altor cerințe și să nu fie supusă tipic boboc admitere facultate "obstacol selectivitate". În 2015, 236 de studenți au fost admiși la UC Berkeley din cele trei colegii ca elevii de transfer. Acești elevi vor intra în calitate de juniori și doar au nevoie de mai mult de doi ani pentru a finaliza o diplomă de licență la UC Berkeley.

Colegiile sunt cunoscute pentru STEM lor (știință, tehnologie, inginerie și matematică), programe si Skyline College are un stagiu cu Caltech si UC Berkeley. Cañada Colegiul are un premiat Center STEM, un prim printre toate colegiile comunitare din California. clasa sa de animație, de exemplu, este predat de către un angajat al Pixar. Skyline College, la numai 15 minute de la San Francisco, oferă comerț internațional și o varietate de programe de transfer Biotech si Inginerie. Ea are, de asemenea, un program de internship cu CalTech si UC Berkeley. Colegiul de San Mateo este una dintre cele mai vechi comunitate colegii din California. In anii 1920, Colegiul San Mateo a fost într-un grad mare, o școală pregătitoare sau rampa de lansare in Universitatea Stanford si la Universitatea din California (Berkeley).

A studia în Silicon Valley oferă studenților cu potențial de internship și oportunități de networking în Google, Apple, Salesforce, Twitter si Facebook, etc. Fiecare dintre campusuri noastre sunt în comunități mici și sigure, situate în apropiere de autostrăzi pe care le luați în mod direct la San Francisco, San Jose, Aeroportul internațional SFO și alte destinații turistice foarte celebre, cum ar fi Monterey Bay, Yosemite și Lake Tahoe se află la distanță de conducere.

Studenții internaționali pot vizita de district site - ul nostru de admitere internaționale pentru mai multe informații.

SUA Cetățenii și rezidenții permanenți pot vizita site - ul nostru District pentru mai multe informații.

universitate

Locații

 • San Mateo

  Cañada College, Redwood City, California College of San Mateo, San Mateo, California Skyline College, San Bruno, California, , San Mateo

  Întrebări