Keystone logo
© Eva Dang
South Essex College

South Essex College

South Essex College

Introducere

South Essex College este un colegiu vibrant și înfloritor care satisface nevoile a aproximativ 11.000 de studenți în fiecare an, în toată Essex și nu numai.

De la vârsta de 14 ani în sus avem cursuri care se potrivesc tuturor, inclusiv studenților internaționali. Angajăm peste 1.000 de persoane, iar cursurile noastre sunt oferite de profesori instruiți în industrie, profesioniști, la o gamă de campusuri din Basildon , Southend și Thurrock.

Valorile noastre - MANDRU

Colegiul are șase valori fundamentale care stau la baza tot ceea ce facem. Respectul este în centrul nostru, dar este, de asemenea, încorporat în celelalte cinci valori: parteneriat, respect, remarcabil, unit, hotărât.

Obiective strategice

Obiectivele noastre strategice care stabilesc planul nostru strategic pentru 2017-2020 sunt următoarele:

 • Oferiți predare, învățare și evaluare incluzivă de înaltă calitate
 • Dezvoltarea și dezvoltarea unui colegiu durabil, viabil, inovator și receptiv
 • Atrageți, dezvoltați și mențineți o forță de muncă extrem de calificată, inovatoare și flexibilă
 • Respectați, promovați și sărbătoriți diversitatea
 • Dezvoltăm munca noastră cu părțile interesate pentru a îmbunătăți prosperitatea economică din sud-est
 • Oferiți calitate, potrivire pentru scopuri, cazare și resurse

Colegiul a fost înființat în 1899 ca școală de artă și a fost redenumit mai târziu sub numele de Școala Tehnică Junior Day. A fost apoi restructurat pentru a include dispoziții comerciale și industriale, cum ar fi instalațiile sanitare. Colegiul a devenit Colegiul de Arte și Tehnologie din South East Essex (SEECAT) în 1991.

În 2004, Colegiul s-a mutat în campus în centrul orașului Southend . La 1 ianuarie 2010, Colegiul a fuzionat oficial cu Colegiul Basildon și Thurrock și a fost redenumit South Essex College pentru Învățământul Superior și Superior.

În 2013 s -a deschis Forumul Southend-on-Sea, care are o zonă dedicată South Essex la etajul al treilea. Această zonă găzduiește oferta noastră de învățământ superior.

În 2014, campusul nostru Thurrock s-a mutat într-o clădire nouă în centrul orașului Grays.

În 2019, Colegiul a deschis un nou campus în Stephenson Road, Southend , specializat în inginerie și construcții.

În februarie 2019, Colegiul a fuzionat cu Prospects College of Advanced Technology ( PROCAT ) , un furnizor specializat în inginerie și construcții cu sediul în Basildon , Canvey Island și Ilford .

Locații

 • Southend-on-Sea

  Luker Road, SS1 1ND, Southend-on-Sea

  Întrebări