Keystone logo
© Popspring Creative
South Gate Creative Writing School

South Gate Creative Writing School

South Gate Creative Writing School

Introducere

South Gate Creative Writing School

South Gate Creative Writing School oferă autorilor aspiranți o diplomă de Arte Plastice în Scriere Creativă, oferind în același timp o educație practică în arta și afacerile povestirii pentru mass-media modernă.

Stăpânește genurile populare în timp ce-ți dezvolți vocea unică, împreună cu un grup mic, de susținere și divers de colegi. Studiați în Danemarca sau online și învățați abilitățile pentru a deveni un scriitor care lucrează.

Este practic. Veți citi, viziona, analiza și exersa scrisul pentru diverse medii, inclusiv ficțiune populară și literară, piese de teatru și film, literatură pentru copii, tineri adulți și narațiune de jocuri.

Acest program de scriere creativă extrem de personal înseamnă că veți primi o educație realizată manual, adaptată timpurilor și nivelului, nevoilor și intereselor dvs.

Semestre tematice

Programul este organizat în opt semestre, fiecare concentrându-se pe un gen sau tendință. Veți învăța despre istoria, evoluția și meșteșugul său, apoi veți exersa scrierea lui sau veți lucra la propriul text.

Întinderea industriei

Cursurile și opțiunile sunt concepute pentru a oferi acces la tendințele actuale din industrie și la generatorii de bani. Veți avea mediul și libertatea de a experimenta, de a vă extinde și de a vă adapta abilitățile la oportunitățile pe care le căutați.

Structura cursului

În fiecare săptămână, la South Gate Creative Writing School , veți avea 5 până la 6 clase axate pe scrierea creativă și afacerile scrisului creative, toate legate de genul sau tendința generală a semestrului.

Află mai multe!

Studenții sunt invitați să viziteze site-ul nostru acum, să se uite în jur și să ne contacteze prin telefon, e-mail sau rețelele sociale. Ne place să întâlnim alți artiști și să vorbim despre cum să vă ajutăm să vă îndepliniți visele.

Locații

  • Aalborg

    Østerågade 25, 2tv, 9000, Aalborg

Întrebări