Keystone logo
Southeast Missouri State University

Southeast Missouri State University

Southeast Missouri State University

Introducere

Southeast Missouri State University este o universitate cuprinzătoare, cu numeroase acreditări academice naționale și internaționale.

Pe lângă faptul că oferă mai mult de 145 de cursuri universitare, 100 de minori și peste 75 de programe postuniversitare, Southeast continuă să se concentreze pe a rămâne în fața cerințelor pieței în schimbare. Folosirea tehnologiei pentru a găsi noi modalități de a hrăni lumea este o prioritate maximă în agricultură. Profesioniștii din industrie apelează la echipa noastră de securitate cibernetică pentru a ajuta la apărarea împotriva celor mai recente amenințări cibernetice. O industrie medicală stabilă și în creștere oferă locuri de muncă abundente pentru mai mult de 60 de programe de asistență medicală. Educatorii P-12 din toată țara ne caută programul de cooperare pe care îl avem cu Apple, care integrează tehnologia în sălile de clasă. Conservatorul de teatru și dans Jeanine Larson Dobbins este o caracteristică nouă a campusului nostru River - singurul campus din Missouri dedicat artei, dansului, muzicii și teatrului.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Cape Girardeau

    University Plaza,1, 63701, Cape Girardeau

    Întrebări