Keystone logo
Southern University College

Southern University College

Southern University College

Introducere

Southern University College (cunoscut și ca Southern UC) și-a atins statutul actual în 2012. A fost cunoscut anterior ca Southern College - înființat în 1990 ca primul institut non-profit de învățământ superior din Malaezia care oferă un canal educațional local pentru absolvenții de liceu. care nu și-au putut continua studiile în țări străine și nici nu au acces la alte instituții de învățământ terțiar local.

Din punct de vedere istoric, Southern UC își are originea în urmă cu 46 de ani (în 1975) în liceul Foon Yew, Johor Bahru, oferind un program de studii avansate. În 1986, Consiliul de Administrație Foon Yew a solicitat Ministerului Educației să înființeze un colegiu finanțat de comunitate. Prin efortul persistent al liderilor comunității chineze, aprobarea a fost obținută ulterior de la Ministerul Educației în 1990 pentru înființarea colegiului sudic.

Southern UC este situat în zona Skudai din Johor Bahru, Malaezia, o zonă a zonei economice Iskandar Malaysia. Terenul campusului său este de 33 de acri, donat în principal de filantropul dl Seow Wan Heong. În urma dezvoltării zonei economice Iskandar Malaysia, Southern UC va fi una dintre instituțiile de învățământ importante din Malaezia și s-a pregătit să devină o instituție de învățământ internațională. Campusul Southern UC este un loc pitoresc, bogat în culori tradiționale chinezești și o atmosferă multiculturală care cuprinde spiritul de coexistență și multi-culturism.

Locații

  • Skudai

    Jalan Selatan Utama, Off Jalan Skudai,, , Skudai

    Întrebări