Keystone logo
© Southwest Baptist University
Southwest Baptist University

Southwest Baptist University

Southwest Baptist University

Introducere

Fondată în 1878, Southwest Baptist University este o universitate creștină de arte liberale care oferă peste 100 de domenii de studiu academic la nivel de licență și absolvent în patru campusuri fizice din Bolivar, Mountain View, Salem și Springfield, Mo., plus un campus online.

Fondată în 1878, Southwest Baptist University este o universitate creștină de arte liberale cu:

 • Peste 100 de domenii de studiu academic la nivel de licență, absolvent și doctorat;
 • Facultăți pasionați de tine, de educația ta și de succesul tău viitor;
 • Servicii globale și proiecte de misiune pentru a vă împărtăși credința și a vă dezvolta ca lider slujitor;
 • Viață vibrantă în campus într-o comunitate strâns unită pentru a te implica și a dezvolta prietenii pe tot parcursul vieții; și
 • Cinci campusuri din sud-vestul și centrul de sud Missouri. Campusul principal de 152 de acri se află în Bolivar, Mo., cu o populație de 10.300 de locuitori, la aproximativ 25 de minute nord de Springfield, Mo. Campusuri suplimentare sunt în Mountain View, Salem și Springfield, Mo. și Online.

Școlile de arte liberale oferă atât amploare, cât și profunzime. Lărgimea este oferită în cadrul curriculei cu cursuri în arte, științe și științe umaniste, cu scopul de a pregăti studenții pentru viață. Profunzimea este oferită prin specializarea, care se concentrează pe pregătirea pentru munca într-un anumit domeniu. Într-o educație creștină de arte liberale, lentila creștină este lentila principală pentru învățare. Amploarea și profunzimea într-un cadru de arte liberale creștine înseamnă, de asemenea, o concentrare pe gândirea critică, astfel încât perspectivele necreștine să fie examinate (dar nu aprobate) și studenții să fie pregătiți să slujească în cariere seculare și în slujirea lui Hristos.

Admitere

Procesul de admitere pentru studenții internaționali

Este ușor să aplici la SBU! În calitate de student internațional, utilizați lista de verificare de mai jos pentru a afla ce pași trebuie să urmați pentru admitere și înscriere la SBU.

1) Aplicați online

Începeți să rulați completând cererea noastră online pentru admiterea la licență. Și cea mai bună parte - este GRATUIT! Creați un cont MyBearcat pentru a începe.

2) Trimiteți documente oficiale

Pentru a fi luat în considerare pentru admiterea la SBU, trebuie să trimiteți documentația academică oficială și scorurile standardizate ale testelor. În calitate de student internațional, trebuie să aveți dosarele oficiale ale școlii secundare prezentate la Biroul SBU de admitere la licență. Aceste documente trebuie să includă o traducere în limba engleză dacă documentul original nu este în limba engleză.

Solicitanții din țările care nu vorbesc engleza trebuie să susțină Testul de Engleză ca Limbă Străină (TOEFL) sau Testul Internațional de Limbă Engleză (IELTS) sau Testul de Engleză Duolingo. Dacă ați studiat în Statele Unite sau într-o țară vorbitoare de limbă engleză în ultimii trei ani, sunteți scutit de această cerință dacă ați obținut o bună calitate academică la școala (școlile) pe care ați urmat-o. Trebuie să punctați unul dintre următoarele:

 • 79 la testul bazat pe Internet (TOEFL IBT)
 • 6.5 la IELTS
 • 100 la testul de engleză Duolingo

În plus, toți studenții SBU trebuie să trimită scoruri de la examenul ACT sau SAT.

3) Revizuirea ajutorului financiar

Consilierul dvs. de admitere vă va contacta cu informații despre eligibilitatea dvs. pentru bursa academică și orice alt ajutor financiar pentru care v-ați putea califica.

4) Trimiteți depozitul de înscriere

Sunteți gata să vă alăturați oficial familiei SBU? Trimiteți depozitul de înscriere pentru a vă asigura locul la cursuri și locuințe!

5) Solicitați viza de student

Odată ce te-ai hotărât să mergi la SBU, vom colabora cu tine pentru a primi documentele necesare pentru a obține viza de student F-1.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • Bolivar

  1600 University Avenue, 65613, Bolivar

 • Springfield

  4431 S. Fremont, 65804, Springfield

  Întrebări