Keystone logo
Southwest Baptist University Licențiat în științe în securitate cibernetică
Southwest Baptist University

Licențiat în științe în securitate cibernetică

Bolivar, Statele Unite ale Americii

4 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Aug 2024

USD 27.290 / per year *

În campus

* taxa de școlarizare

Introducere

Societatea actuală a devenit din ce în ce mai dependentă de tehnologie, creând o nevoie semnificativă de profesioniști bine versați în abilitățile legate de securitatea cibernetică și hackingul etic.

Un număr tot mai mare de defecțiuni tehnice și de securitate amenință rețeaua energetică a Americii, datele personale, instituțiile financiare, guvernul și multe altele.

Cererea de profesioniști cu aceste competențe este semnificativă.Potrivit Forbes, peste 200.000 de locuri de muncă în domeniul securității cibernetice au fost neocupate în 2015 în SUA și se preconizează că 1,5 milioane de locuri de muncă în domeniul securității cibernetice vor fi neocupate la nivel global până în 2020.

Agenția Națională de Securitate (NSA) a stabilit un program de recunoaștere a excelenței în domeniul securității cibernetice la universități.

Programul de studii în domeniul securității cibernetice al SBU este unic prin faptul că veți fi echipat cu abilități de codificare și inginerie software care vă vor spori versatilitatea în industria securității cibernetice.În timp ce majoritatea diplomelor de securitate cibernetică abordează securitatea datelor dintr-o abordare a tehnologiei informației, programul SBU abordează securitatea datelor dintr-o perspectivă de inginerie software.

Studierea securității cibernetice și cursurile de hacking etic la SBU vă vor echipa pentru a fi în prima linie digitală în lupta cibernetică continuă dintre forțele binelui (indivizi nevinovați, întreprinderi mici, corporații, guvern) și forțele răului (hoți digitali, sabotori corporativi, teroriști). ).

Avantajul SBU

  • Învățați de la profesori experți, inclusiv dr. Jim Cain, care este un profesionist certificat în securitatea sistemelor informaționale (CISSP) și un cercetător publicat în zona de codificare securizată, și Meilani Conley, care a lucrat pentru Booz-Hamilton ca specialist în securitate și deținea securitate federală clasificată. clearance-ul.
  • Studiați într-un program de studii unic dezvoltat cu consiliere de către profesioniști în securitatea datelor.
  • Absolvenții SBU CSI au obținut 100% un loc de muncă în șase luni de la absolvire 5 din ultimii 6 ani.
  • SBU găzduiește un laborator dedicat de securitate cibernetică.
  • Absolvenții programelor SBU CIS câștigă de obicei salarii de pornire cuprinse între 50.000 USD și 75.000 USD.

Mărturii studențești

Admitere

Despre Școală

Întrebări