Keystone logo
Spalding University Afaceri în Marketing
Spalding University

Afaceri în Marketing

Louisville, Statele Unite ale Americii

4 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Aug 2024

USD 13.725 / per semester *

În campus

* școlarizare cu normă întreagă 2023-2024; 915 USD per credit - școlarizare cu fracțiune de normă 2023-2024

Introducere

Indiferent dacă vă începeți educația sau doriți să vă avansați în carieră, licența în administrarea afacerilor vă pregătește cu abilități relevante care mențin organizațiile să funcționeze fără probleme. Vă veți concentra pe rezolvarea practică a problemelor, studii de caz, lucru în grup și interacțiunea cu profesioniștii din comunitate, oferindu-vă abilitățile de formare a echipei și competențele tehnice pentru a excela în domeniul dvs.

Școala de Afaceri Spalding University se angajează să pregătească studenții noștri pentru a fi lideri care vor avea un impact în lumea afacerilor și profesionale. În cadrul comunității noastre diverse de cursanți, oferim un mediu de învățare flexibil și susținător, în care relațiile profesionale și conexiunile personale sunt încurajate.

În mod firesc, există o legătură puternică între angajamentul Spalding față de compasiune, valori și satisfacerea nevoilor vremurilor și schimbările care apar în mediul de afaceri. Generațiile mai noi, în special Generația Z, se așteaptă ca liderii noștri actuali să conducă diferit, ceea ce înseamnă, de asemenea, că se așteaptă să fie pregătiți să conducă diferit. Prin curriculum-ul nostru, putem pregăti liderii de afaceri viitori și actuali să gândească și să conducă diferit. Ca boboc, vei urma cursul BA 205: Oameni, Planetă și Profit. Conceptul de linie de bază triplă va fi, de asemenea, încorporat pe tot parcursul curriculumului în clasele deja stabilite.

Caracteristici

  • Programul nostru bloc de 6 săptămâni pentru studenții tradiționali oferă flexibilitate pentru atletism, stagii și locuri de muncă cu fracțiune de normă
  • Cursurile noastre de 6 săptămâni sunt oferite și seara și online - oferind flexibilitate pentru munca cu normă întreagă și timpul de familie
  • Lucrați cu un consilier al facultății care este acolo pentru a vă sprijini de la prima clasă până la absolvire

Deosebește-te

În calitate de specializare dublă, te poți diferenția pe piața muncii obținând diplome duble în:

  • Contabilitate și Administrarea Afacerilor (120 ore credit)
  • Contabilitate și planificare financiară (126 de ore de credit)

Obțineți admitere timpurie la Masterul în Comunicarea în Afaceri și puteți începe programul ca universitar. Veți câștiga până la nouă ore de absolvire, oferindu-vă un avans la master.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări