Keystone logo
SRH Berlin University of Applied Sciences B.Sc. Dezvoltare web
SRH Berlin University of Applied Sciences

B.Sc. Dezvoltare web

Berlin, Germania

7 Semesters

Engleză, Germană

La zi

Request application deadline

Oct 2024

EUR 690 / per month *

În campus

* pentru cetățenii UE/SEE, inclusiv Balcanii de Vest, Elveția. 4.500 EUR/semestru pentru cetățenii din afara UE/non-SEE

Introducere

Conceperea, proiectarea și dezvoltarea de soluții IT durabile cu tehnologii deschise. B.Sc. Dezvoltarea web deschide o gamă largă de posibilități ca inginer web, dezvoltator full-stack, designer UX/UI sau strateg.

În cadrul B.Sc. Program de dezvoltare web veți învăța să conceptualizați, să proiectați și să dezvoltați produse și servicii reale, digitale. Designul de interacțiune, designul UX, ingineria utilizabilității, limbaje de script, informatica de afaceri și rețelele sociale sunt incluse în curriculum, precum și programarea hardware, strategia de comunicare și managementul agil al proiectelor. Pe baza acestui lucru, vei dezvolta experiențe digitale, platforme online, proiecte hardware, spații virtuale și jocuri.

Accentul se pune exclusiv pe proiecte durabile care lucrează cu mari companii, ONG-uri, institute, universități sau start-up-uri pentru a obține o dezvoltare durabilă pentru societate în ansamblu.

Veți învăța cum să coordonați proiecte reale, să lucrați în echipă cu experți în conținut, designeri de comunicare și experți în marketing, să consiliați clienții, să derivați concepte din idei și, în final, să le proiectați și să le implementați tehnic. Studenții noștri lucrează la misiuni pentru clienți din toată lumea în timpul studiilor - pregătire ideală pentru începutul unei cariere profesionale.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări