Keystone logo
St Joseph University

St Joseph University

St Joseph University

Introducere

Misiunea Universității St. Joseph este de a deveni o școală medicală de top dedicată furnizării de formare medicală de clasă mondială și de înaltă calitate. Acest lucru va fi realizat prin utilizarea unor principii educaționale solide, dezvoltate la nivel internațional, a practicilor și a personalului bine pregătit pentru a oferi lider în furnizarea de educație și învățare de înaltă calitate. De asemenea, încearcă să fie văzut ca un partener cheie de către serviciile de sănătate din Dominica și să fie recunoscut ca un exemplar pentru angajarea unui principiu de lucru comun eficient în beneficiul profesiei, al pacienților, al publicului și al serviciilor de sănătate naționale și regionale. .

Telurile noastre

Obiectivele Școlii de Medicină a St Joseph University sunt:

  1. Pentru a inspira și educa viitorii lideri din fraternitatea medicală.
  2. Pentru a se asigura că toți absolvenții demonstrează o înțelegere și cunoaștere a metodei medicale și științifice și a aplicării acesteia pentru serviciile de sănătate.
  3. Să se pregătească pentru studenți atenți, pricepuți, dedicați și emfatici care posedă un set de abilități care generează și le asigură capacitatea de a diagnostica și gestiona afecțiunile pacienților.
  4. Să fie o resursă pentru oamenii și comunitățile pe care le deservește.
  5. Oferiți studenților cea mai bună experiență posibilă, din punct de vedere educațional și personal.
  6. Pentru a oferi studenților o bază solidă pentru a urma studii ulterioare în domeniile lor respective.
  7. Să ofere servicii care să le permită studenților să aducă contribuții semnificative la dezvoltarea comunității și să devină membri utili ai societății naționale, regionale și globale.

Locații

  • Roseau

    3rd Floor Adams Tower, Cnr Great Marlborough, , Roseau

Întrebări