Keystone logo
© St Mary’s University Twickenham, London
St Mary’s University Twickenham, London

St Mary’s University Twickenham, London

St Mary’s University Twickenham, London

Introducere

St Mary's are o istorie lungă și distinsă și o perspectivă foarte modernă.

Istorie și patrimoniu

Cu un aport inițial de doar șase studenți, St Mary's a crescut acum la aproximativ 6.000 de studenți de licență și postuniversitare din cele patru școli academice.

Înființată în 1850 și cu o moștenire profundă în educație, St Mary's are o reputație puternică pentru excelența în predare și o abordare centrată pe elev.

La 23 ianuarie 2014, St Mary's University College, Twickenham, a primit titlul universitar complet de către Consiliul Privat și a devenit St Mary's University, Twickenham.

Campus

Proprietatea actuală a Universității este în patru părți. Campusul principal se află pe Waldegrave Road din Twickenham, pe terenul Strawberry Hill House, o sală de reședință este situată la Strawberry Hill Road 16, principalele terenuri de sport sunt situate în campusul Teddington Lock din Broom Road, Teddington și noul Naylor. Biblioteca (tot pe Waldegrave Road) care a fost deschisă în toamna anului 2015.

Egalitate, diversitate și incluziune

Universitatea St Mary este pe deplin angajată să creeze o cultură incluzivă prin promovarea egalității de șanse și respectarea diferențelor dintre studenții săi, personalul și alte părți interesate.

Universitatea are o tradiție lungă de extindere a accesului la educație pentru toți, încurajând în același timp un mediu respectuos și tolerant, în care toate mediile sunt celebrate. Ambițiile noastre privind egalitatea, diversitatea și incluziunea se aliniază cu misiunea noastră, în care fiecare ființă umană este unică și apreciată.

Suntem mândri că Universitatea noastră este o comunitate bogată, diversă, în care ne bazăm pe talentele tuturor studenților și personalului nostru pentru a crea o cultură a respectului și recunoașterii reciproce, în care îmbrățișăm și împărtășim noi perspective. Deoarece credem în puterea educației de a transforma vieți. La St Mary's înțelegem că succesul nostru continuă depinde de contribuțiile fiecărui membru al comunității noastre și că acest spirit colectiv ne face unici.

Se așteaptă ca întreg personalul, studenții și vizitatorii să acționeze în conformitate cu obiectivul de egalitate, diversitate și incluziune al Universității și în cadrul misiunii politicii, asumându-și responsabilitatea pentru implementarea cu succes a acesteia.

St Mary's ca universitate catolică

Înființată în 1850 și cu o identitate catolică distinctivă, St Mary's este o universitate catolică care caută să dezvolte întreaga persoană și să împuternicească comunitatea noastră să aibă un impact pozitiv asupra lumii. St Mary's are o moștenire profundă în educație, fiind fondată de Comitetul școlilor sărace catolice pentru a răspunde nevoii profesorilor de a oferi o educație pentru numărul tot mai mare de copii catolici săraci. Stilul nostru de predare și abordarea noastră de a învăța, care pune accent pe implicarea și participarea studenților, reflectă ideea lui Newman de educație interdisciplinară, virtuți și valori, precum și formarea fiecărui individ îmbogățită cu perspective din tradiția intelectuală catolică. Sentimentul puternic al comunității care caracterizează St Mary's este un produs al etosului nostru și al valorilor de bază care o susțin.

St Mary's este dedicată misiunii Bisericii Catolice în învățământul superior. Am stabilit excelența în furnizare într-o gamă largă de domenii academice, centre și cursuri de cercetare foarte respectate, furnizarea de îngrijire pastorală, parteneriate și angajament public.

Admitere

Pentru a începe cererea pentru a studia la St Mary's, va trebui să aplicați prin intermediul site-ului web UCAS.

Odată ce v-ați înscris, puteți aplica folosind UCAS Apply și apoi vă puteți monitoriza aplicația folosind UCAS Track.

Aplicația UCAS se deschide în mai în fiecare an, dar cererile completate pot fi depuse doar din septembrie.

Puteți selecta până la cinci cursuri din aplicația dvs. Cele cinci opțiuni ale tale pot fi în universități diferite, dar poți aplica și pentru mai mult de un curs la aceeași instituție.

Termenul limită pentru depunerea cererii dumneavoastră UCAS este 26 ianuarie, ora 18:00 . Veți putea în continuare să aplicați după această dată printr-una dintre metodele noastre de aplicare târzie.

Când completați cererea, ar trebui să includeți codul UCAS al St Mary, care este MARYS64. De asemenea, trebuie să indicați programul care vă interesează.

Aplicații directe

Toți solicitanții cu normă parțială vor trebui să aplice direct și nu prin UCAS. Unele diplome de licență și de fundație necesită ca toți solicitanții să aplice direct.

Locații

  • Twickenham

    St Mary's University Waldegrave Road Strawberry Hill Twickenham TW1 4SX, , Twickenham

Întrebări