Keystone logo
© The University of Fredericton
St. Francis Xavier University Gerald Schwartz School of Business

St. Francis Xavier University Gerald Schwartz School of Business

St. Francis Xavier University Gerald Schwartz School of Business

Introducere

Școala de Afaceri Gerald Schwartz de la StFX produce unele dintre cele mai influente companii din lume și liderii industriei. Suntem mândri că avem o reputație excelentă pentru predarea și conducerea în domenii precum cercetarea, marketingul, contabilitatea și spiritul antreprenorial - doar pentru a numi câteva.

Cursa vânători / Unsplash

This is a shot of the owner of New Zealand watch company - Hunters Race.

Orice vise și planuri pe care le aveți pentru viitor, Școala de Afaceri Gerald Schwartz vă poate dota cu cunoștințele și abilitățile de care aveți nevoie pentru a ajunge acolo.

Pregătirea pentru lumea reală

Școala de Afaceri Gerald Schwartz este mândră să ofere o diplomă de licență în administrarea afacerilor (BBA), cu șapte mari, avansate majore și onoruri fluxuri:

  • Contabilitate
  • Enterprise Systems
  • antreprenoriat
  • Finanţa
  • Afaceri internationale
  • Management și leadership
  • Marketing

Indiferent de fluxul pe care îl selectați, veți învăța abilitățile, perspectivele și atitudinile de care aveți nevoie pentru a deveni un lider eficient în mediul de afaceri global - azi - și mâine.

Învățarea pe mâini. Dispozitive de ultimă oră

La StFX, veți face mai mult decât pur și simplu mergeți la clasă - veți fi scufundați în oportunități practice de învățare. Învățând de la facultate de vârf , veți conecta munca dvs. la provocările din viața reală prin studii de caz interactiv, simulări de afaceri, vorbitori invitați și ateliere de lucru. De asemenea, puteți alege dintr-o varietate de stagii practică de învățare și din opțiunea noastră de co-op , unde veți combina activitățile de la clasă cu experiența de lucru plătită.MBM / Unsplash

“Saints don’t live on Park Avenue.”

Și veți face totul în școala de afaceri Gerald Schwartz de 23 de milioane de dolari , o instituție academică incredibilă, cu săli de clasă moderne, spații pentru colaborare și caracteristici precum Camera de Comerț Financiară Jonathan Deitcher . Deschis în 2015, sala de tranzacționare simulează un mediu comercial real din viața reală, completând cu acces la datele de piață, rapoartele financiare ale companiilor și tehnologia de tranzacționare utilizată de organizațiile financiare din lumea reală. Hands-on, învățare experiențială la cele mai bune!

Locații

  • Antigonish

    3090 Martha Drive, B2G 2W5, Antigonish

Întrebări