Keystone logo
St. Theresa International College

St. Theresa International College

St. Theresa International College

Introducere

Despre Colegiul Colegiul Internațional Sf. Tereza a fost înființată în 2001 ca un colegiu internațional de învățământ superior, acreditat de către Comisia de învățământ superior, Ministerul Educației, Thailanda. Colegiul are un obiectiv pe termen lung și angajamentul de a dezvolta în mod continuu calitatea programelor sale de studii prin colaborări internaționale, în timp ce produc absolvenți valoroase pentru profesiile multi-naționale.

Cel mai important culminant al programelor noastre este faptul că studenții sunt eligibile să transfere și să studieze la oricare dintre universitățile noastre partenere în care acestea vor fi necesare doar pentru a finaliza ultimul an și va primi automat o diplomă de licență respectiv de la universitatea aleasă. Mai mult decât atât, Sf. Tereza Colegiul International este una dintre puținele institute internaționale în Tailanda, unde învățăturile Facultății de Științe Nursing sunt livrate în limba engleză, care este un mare avantaj pentru studenții noștri pentru a beneficia de oportunități de carieră în străinătate. Colegiul a introdus recent Bachelor of Education programului care pregătește studenții pentru a satisface cererea mare pentru vorbitori de limba engleza profesori, cu specializări în știință și matematică.

În epoca dinamică a globalizării, Colegiul se angajează să promoveze internaționalizarea, menținând în același timp mândria națională și participarea culturală în rândul studenților, indiferent de rasă, religie și naționalitate. Comunitatea multi-culturală a studenților și facultate creează un mediu cu adevărat internațional.

Dintr-o privire

2001 Deschis 5 facultăți 18 Programe de studii 5 Parteneri internaționali

Locații

  • Nakhon Nayok

    St. Theresa International College 1 Moo 6 Rangsit-Nakhon Nayok Road (Klong 14), Bungsan, Ongkarak, Nakhon Nayok 26120, , Nakhon Nayok

Întrebări