Keystone logo
Stellenbosch Academy of Design and Photography

Stellenbosch Academy of Design and Photography

Stellenbosch Academy of Design and Photography

Introducere

Stellenbosch Academy of Design and Photography

Fiind o instituție privată de învățământ superior, Academia se angajează să ofere studenților un mediu de învățare excepțional, un curriculum de nivel mondial și o bază solidă pe care să construiască un viitor profesional de succes în industria comunicării vizuale.

Profilul școlii

La Stellenbosch Academy of Design and Photography ne propunem să hrănim și să dezvoltăm cei mai buni creativi din lume; oameni care pot gândi în moduri noi și pot găsi soluții la probleme, fie ele bazate pe comunicații sau altfel. Credem că valorificată corect, creativitatea poate și va schimba lumea în bine. Și ne propunem, în fiecare zi, să creăm mediul potrivit pentru ca această creativitate să înflorească.

Cultivarea viitorului creativ aduce totul împreună. Nu numai viitorul studenților noștri prin alegerile și munca lor la Academie, ci și impactul pozitiv al creativității în societatea noastră și în mediul mai larg.

Viziunea noastră este de a construi către o instituție de învățământ superior de sine stătătoare, care să dezvolte în mod constant absolvenți care sunt gânditori critici și inovatori extrem de motivați, care folosesc toate formele de comunicare vizuală pentru a avea un impact pozitiv asupra sferelor noastre economice, sociale și de mediu în cadrul local, național, și împrejurimile globale.

Ce ne face diferiți?

 • Plasăm studenții noștri în centrul filozofiei noastre de predare și învățare.
 • Programele noastre unice sunt oferite într-un mediu de învățare excepțional.
 • Personalul nostru academic este foarte calificat, cu experiență și inspirație.
 • Studenții au opțiunea de a se angaja cu o serie de discipline.
 • Apreciem și adoptăm perspective multiculturale și incluzive.
 • Ne străduim să dezvoltăm potențialul individual, astfel încât absolvenții noștri să devină gânditori critici și inovatori.
 • Studenții noștri sunt pregătiți pentru industrie la finalizarea studiilor.

143026_photo-1498075702571-ecb018f3752d.jpg
Kelly Sikkema / unsplash

Lucruri care ne deosebesc

Cu aceste trei lucruri la locul lor, ieșirea absolvenților noștri cu o combinație puternică de abilități teoretice și practice interdisciplinare, care sunt fără comparație pe piața africană.

 1. Insistența noastră de a rămâne relevanți și de a ne revizui în mod constant curriculum-ul pentru a ne asigura că ține pasul cu viteza fulgerului din industria comunicațiilor.
 2. Devotamentul nostru neclintit față de producerea celei mai bune lucrări creative din Africa.
 3. Personalul nostru academic, ales pentru entuziasm, experiență și talent, asigurând mentorat și îndrumare antrenant, provocator, care scoate la iveală tot ce este mai bun în studenții noștri.

Locații

 • Stellenbosch

  41 Techno Road, Techno Park, 7599, Stellenbosch

Întrebări