Keystone logo
Stellenbosch University

Stellenbosch University

Stellenbosch University

Introducere

Descoperiți Stellenbosch University

Stellenbosch University (SU) găzduiește o comunitate academică de 29 000 de studenți (inclusiv 4 000 de studenți străini din 100 de țări), precum și 3 000 de angajați permanenți (inclusiv 1 000 de cadre universitare) în cinci campusuri. Orașul universitar istoric mărginit de stejari, printre Munții Boland, în Winelands din Western Cape, creează o atmosferă unică de campus, care atrage studenți locali și străini deopotrivă. În campusul principal, pasarele pavate șerpuiesc între clădirile campusului – unele datând din secolele precedente; altele de doar câțiva ani. Arhitectura din diverse epoci atestă fundamentul academic solid și înființarea unei instituții de excelență. Aceasta, împreună cu frumusețea pitorească a zonei; Facilitățile și tehnologia de ultimă generație, ecologice, precum și gândirea vizionară cu privire la crearea unei instituții sustenabile din secolul al XXI-lea, conferă caracterul unic al Stellenbosch University .

Excelență academică și inovație

Universitatea se numără printre instituțiile terțiare de top din Africa de Sud, pe baza rezultatelor cercetării, a ratelor de promovare a studenților și a oamenilor de știință evaluați și este recunoscută la nivel internațional ca o instituție academică de excelență. Se mândrește cu cea mai mare producție de cercetare ponderată per membru al personalului academic cu normă întreagă din toate universitățile din Africa de Sud și al doilea cel mai mare număr de oameni de știință din Africa de Sud care au fost evaluați de Fundația Națională de Cercetare (NRF). Are, de asemenea, cea mai mare rată de succes a studenților din țară.

Cu 18 catedre de cercetare în cadrul NRF South African Research Chairs Initiative (SARChi), Universitatea este considerată un lider în domeniile cercetării și managementului tuberculozei biomedicale, biotehnologiei vinului, științelor animale și bioștiințelor matematice. O altă catedra SARChi, în domeniul biologiei invaziei, este împărțită între SU și Universitatea din Venda. Acesta nu reprezintă decât unul dintre numeroasele parteneriate ale SU, atât locale, cât și internaționale. În calitate de partener de cercetare preferat, SU participă și la diverse rețele academice internaționale.

Comunități studențești vibrante

SU este cunoscut ca un campus rezidențial cu o viață rezidențială activă, ceea ce face ca plasamentul de rezidență să fie căutat în rândul studenților. Întrucât cererea de rezidență depășește cu mult oferta și este în conformitate cu noile nevoi de învățare, SU este în proces de transformare a campusului său din Stellenbosch în spațiu integrat de învățare și de viață. Reședințele și secțiile private sunt grupate în grupuri, fiecare cu propriul centru de cluster, unde studenții rezidenți și de zi pot studia, întâlni și socializa. Odată cu construirea de clădiri noi și reutilizarea clădirilor existente, sunt create facilități centrate pe studenți pentru a le permite studenților să desfășoare activități de grup, să studieze și să obțină acces la rețelele electronice ale Universității.

Absolvenții SU sunt căutați la locul de muncă. Cu toate acestea, Universitatea își propune, de asemenea, să ofere cetățeni implicați și lideri responsabili, care sunt dispuși să-și folosească expertiza și abilitățile pentru a servi societatea. Prin urmare, studenții sunt încurajați să se implice cu comunitatea prin MAD² (Making A Decision 2 Make A Difference) și Matie Community Service, precum și prin învățarea prin serviciu și interacțiunea comunității în cadrul disciplinelor lor respective. Alte oportunități de autoperfecționare sunt oferite de MFM 92.6, postul de radio comunitar al Universității; o mare varietate de asociații studențești și coduri sportive, Consiliul Reprezentativ al Studenților, comitetele Camerei și Institutul Frederik Van Zyl Slabbert pentru Dezvoltarea Leadershipului Studenților.

Viziunea noastra

Stellenbosch University va fi cea mai importantă universitate din Africa de cercetare intensivă, recunoscută la nivel global ca excelentă, incluzivă și inovatoare, în care promovăm cunoștințele în serviciul societății.

Misiunea noastră

Stellenbosch University este o universitate intensivă în cercetare, unde atragem studenți remarcabili, angajăm un personal talentat și oferim un mediu de clasă mondială; un loc conectat la lume, îmbogățind și transformând comunitățile locale, continentale și globale.

Locații

  • Stellenbosch

    Private Bag X1, Matieland, 7602, Stellenbosch

Întrebări