Keystone logo
Stellenbosch University Licență în Știința Datelor (BDatSci)
Stellenbosch University

Licență în Știința Datelor (BDatSci)

Stellenbosch, Africa de Sud

4 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Feb 2025

ZAR 60.000 / per year

În campus

Introducere

A patra revoluție industrială are un impact uriaș asupra științei și tehnologiei, influențându-le în moduri extraordinare. Inteligența artificială, învățarea automată, învățarea statistică, învățarea profundă și big data - sunt toate concepte la baza unei discipline numită Data Science. Munca în aproape toate domeniile devine din ce în ce mai bazată pe date, iar această transformare continuă a muncii necesită un grup substanțial de absolvenți talentați, cu abilități și cunoștințe foarte dezvoltate în domeniul științei datelor. Prin urmare, o calificare în Știința datelor este foarte de dorit și va duce la multe oportunități de angajare.

Deși diferite facultăți au introdus unele programe de licență cu Data Science ca domeniu focal în ultimii ani, Stellenbosch University (SU) a lansat un nou program de licență în Data Science cu o adevărată natură multidisciplinară. Programul BDatSci este oferit la Stellenbosch University din 2021. Este oferit în campus, cu sesiuni de contact. Acest lucru nu este oferit online sau de la distanță.

Colaborare interdepartamentală și interfacultăți

Acest program este prezentat în patru facultăți, și anume Științe Economice și de Management, Științe, AgriSciences și Arte și Științe Sociale. Facultatea la care un student este înscris în al patrulea an își va acorda diploma.

Oportunități de carieră

Curriculum

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări