Keystone logo
NHL Stenden University of Applied Sciences

NHL Stenden University of Applied Sciences

NHL Stenden University of Applied Sciences

Introducere

NHL Stenden face tot ce poate pentru a facilita, inspira și stimula studenții și personalul pentru a-i ajuta să se dezvolte. Studenții, lectorii, cercetătorii și profesioniștii din industrie lucrează împreună la probleme și sarcini stabilite de industrie, astfel încât să vă puteți dezvolta în profesioniști întreprinzători și plini de resurse, cu o mentalitate interdisciplinară. Prin intermediul temelor practice, al contactului direct cu experți în domeniu și al contactului personal cu îndrumătorul dumneavoastră, vă dezvoltați la nivel profesional și personal. Iar misiunile și stagiul de practică vă deschid oportunități de carieră și vă extind rețeaua, astfel încât să aveți un avans în carieră.

Mărturii studențești

Burse și finanțare

Clasamente

Educație excelentă

Învățământul superior din Țările de Jos este cunoscut în întreaga lume pentru calitatea sa ridicată și mediul său de studiu internațional. Instituțiile de învățământ olandeze au rezultate bune la nivel internațional, iar NHL Stenden , de exemplu, este foarte apreciată pentru calitatea educației sale. Pentru al treilea an consecutiv, am fost enumerați ca una dintre primele 3 „cele mai bune universități mari de științe aplicate din Țările de Jos, conform Ghidului olandez pentru învățământul superior 2021.

Study at <span translate="no">NHL Stenden</span> webinar

Alăturați-vă nouă pe 11 aprilie, de la 15:00 la 16:00 (CET) pentru un webinar online în care gazdele noștri studenți vă vor ajuta pe drumul dumneavoastră cu aventurile în lumea studiilor internaționale. Obțineți îndrumări, puneți întrebări și aflați care

Locații

 • Leeuwarden

  NHL Stenden Leeuwarden Rengerslaan 8, 8917 DD, Leeuwarden

  • Groningen

   NHL Stenden Groningen (Dutch programs) Phebensstraat 1, 9711 BL, Groningen

   • Emmen

    NHL Stenden Emmen Van Schaikweg 94, 7811 KL , Emmen

    • Meppel

     NHL Stenden Meppel (PABO-course, in English) Van der Duyn van Maasdamstraat 1, 7942 AT , Meppel

     • Assen

      NHL Stenden Assen (Dutch programs) Zeemanstraat 1, 9406 BZ , Assen

      Chat with students

      Întrebări