Keystone logo
NHL Stenden University of Applied Sciences

NHL Stenden University of Applied Sciences

NHL Stenden University of Applied Sciences

Introducere

Extinderea limitelor tale este ceea ce este vorba, asta credem noi. Lumea este la picioarele tale și poți să faci orice. Ne provocăm permanent pe studenții, personalul și partenerii noștri să-și descopere și să-și dezvolte talentele. Este drumul care duce la inovare prin colaborarea cu domeniul profesional și mediul imediat.

Toate programele de studiu de la NHL Stenden University of Applied Sciences sunt acreditate de Organizația de Acreditare Olandeză-Flamandă (NVAO). În acest fel, vi se asigură că veți primi o educație de înaltă calitate, care îndeplinește standardele internaționale de educație.

Suntem o universitate multi-campus de științe aplicate, cu rădăcini olandeze dar cu un accent internațional puternic. De aceea avem campusuri internaționale de filiale în Bali, Qatar, Africa de Sud și Thailanda, ca parte a "Grand Tour". Ne străduim să găsim noi modalități de a integra educația, cercetarea și ultimele evoluții în lumea profesională. Studenții, lectorii și cercetătorii noștri lucrează împreună în echipe mici pe cazuri reale. Ei își testează ideile inovatoare în practică. Cursurile noastre includ tendințele și evoluțiile din toate industriile și la nivel național și internațional.

Viitoarele apeluri pentru profesioniștii întreprinzători și creativi. Profesioniști care știu să-și traducă cunoștințele în soluții inovatoare. Ei vor avea viziunea și curajul de care au nevoie pentru a privi dincolo de propriul lor domeniu profesional.

79685_NHLStendenGebouwLeeuwarden-1044-copy.jpg

Motivele # 6

Viața este despre a sparge granițele. La universitatea noastră internațională de științe aplicate, vrem să vă încurajăm în fiecare zi să descoperiți și să vă dezvoltați talentele. Pentru a vă ghida într-o călătorie care vă va duce dincolo de granițele educației, vă va ajuta să priviți dincolo de propriul domeniu și să vă dezvoltați prin colaborarea cu ceilalți.

De ce NHL Stenden : 6 motive pentru a alege NHL Stenden

 1. Educație de înaltă calitate: oferindu-vă o diplomă care funcționează cu adevărat!
 2. Rețea globală dinamică: oferind o rețea globală dinamică care vă va ocupa locuri.
 3. Concept educațional inovator: învățându-vă să transformați ideile în soluții practice.
 4. Perspective excelente de carieră: oferindu-vă un set de abilități pentru un început.
 5. Mare viață de student: fiind divers, deschis și sociabil. Deci poți fi tu.
 6. Educație accesibilă: ajutându-vă să profitați la maximum de studii.

Conceptul educațional: Educația bazată pe design

Cu Design-Based Education (DBE) se transformă ideile în soluții practice. În echipe mici, interdisciplinare, studenții lucrează la sarcini de la clienți reali. Acesta este cel mai bun mod de a vă pregăti pentru viitorul dvs. domeniu. Acest mod de lucru pune un accent puternic pe dezvoltarea personală a studenților noștri; sunt responsabili pentru propria cale de învățare. Noul nostru concept educațional va fi utilizat în 32 de cursuri, începând cu septembrie 2018. De asemenea, va fi implementat în programele de studiu rămase în anii următori.

De ce Olanda?

Trebuie să existe un motiv pentru care există 90.000 de studenți internaționali din 160 de țări diferite care studiază în Olanda. Puteți citi mai jos de ce Olanda este un loc ideal pentru a vă începe cariera internațională.

Educație excelentă

Învățământul superior din Olanda este cunoscut în întreaga lume pentru calitatea sa înaltă și mediul său de studiu internațional. Institutele educaționale olandeze obțin scoruri bune la nivel internațional, iar NHL Stenden , de exemplu, este foarte apreciată pentru calitatea educației sale. Pentru al treilea an consecutiv, am fost clasați ca una dintre cele mai bune 3 universități mari de științe aplicate din Olanda, conform Ghidului olandez de învățământ superior 2021.

„Îmi place principiul de predare și modul în care accentuează relația personală. Accentul este pus pe coaching și susținerea elevilor și, deoarece profesorii sunt atenți la mine, mă pot concentra asupra învățării. ” - Kyra Bar vorbind despre conceptul educațional NHL Stenden

Sistem educațional inovator

Sistemul educațional olandez este interactiv și se concentrează pe munca în echipă, ceea ce înseamnă că ajută studenții internaționali să se întâlnească. În timpul studiilor, dobândești și dezvolți abilități precum analiza și rezolvarea problemelor și gândirea creativă. Înveți cum să-ți formezi propria opinie, să menții o minte deschisă și să-ți crești orientarea internațională. NHL Stenden este unul dintre cele # 6 motive pentru care studenții internaționali aleg NHL Stenden . Se numește Educație bazată pe design și înseamnă că elevii lucrează la sarcini din lumea reală și își transformă ideile în soluții practice. Puteți afla mai multe despre ce cred studenții noștri despre conceptul nostru de educație și de ce este un motiv pentru care studiați la NHL Stenden aici și cum funcționează aici.

Cele mai bune abilități de limba engleză non-native

Olanda are cea mai mare populație de limbă engleză din orice țară din Europa continentală. De fapt, olandezii sunt cei mai buni vorbitori de limba engleză care nu sunt nativi! În marile orașe, cetățenii străini pot chiar să găsească locuri de muncă fără a fi nevoie să poată vorbi olandeză, mai ales dacă se află la una dintre multinaționalele mai mari. Țara noastră este, de asemenea, cel mai mare furnizor de programe de cursuri predate în limba engleză din Europa. NHL Stenden oferă atât programe de licență și masterat predate în limba engleză.

Deschis, sigur și primitor

Dacă decideți să studiați în Olanda, veți face parte din comunitatea internațională cu peste 200 de naționalități. Olandezii sunt considerați a fi deschiși și direcți, ceea ce înseamnă că este destul de ușor să îi întâlnești și să schimbi idei. Olanda este, de asemenea, una dintre cele mai sigure țări din lume, conform indicelui global al păcii, și se află în top 10 dintre cele mai fericite țări din lume. Una peste alta, Olanda este pur și simplu un loc minunat pentru a vă face studiile.

Educație la prețuri accesibile

Viața în Olanda nu este scumpă în comparație cu țările vorbitoare de limbă engleză. Învățământul superior olandez este subvenționat de guvern și acest lucru înseamnă că taxele de școlarizare sunt relativ mici. De asemenea, ați putea fi eligibil pentru un împrumut pentru a acoperi taxa de școlarizare sau pentru o bursă din partea guvernului olandez. Educația la prețuri accesibile este de fapt unul dintre cele # 6 motive pentru care studenții vin să studieze la NHL Stenden . Puteți afla mai multe despre ce cred studenții noștri despre subiect aici.

O țară mică, dar vibrantă

Olanda este o țară mică, dar vibrantă. Transportul public vă va duce aproape oriunde doriți să mergeți, dar bicicleta este cea mai ieftină și mai ușoară cale de a vă deplasa - mai ales dacă locuiți într-un oraș. Există o mulțime de făcut în Olanda și tot ce este posibil în cadrul unui buget studențesc. Mergeți într-o excursie de o zi la Amsterdam, închiriați o barcă în orașul pitoresc al canalului Giethoorn, mergeți la unul dintre marile festivaluri sau mergeți cu bicicleta și înotați pe una dintre Insulele Wadden. Olanda are atât de multe de oferit.

Locație centrală pe hartă

Olanda are multe de oferit, dar este posibil să doriți să vă întindeți aripile și mai departe și să faceți excursii internaționale în weekend sau în timpul sărbătorilor. Doar verificați harta Europei și veți vedea cât de central este Olanda. Acest lucru face cu ușurință vizitarea obiectivelor turistice în țări precum Germania, Belgia, Franța și Marea Britanie și durează doar 45 de minute pentru a zbura de la Amsterdam la Paris, Berlin, Bruxelles sau Londra. Olanda are, de asemenea, legături excelente cu trenul către practic toate marile orașe europene.

NHL Stenden are sediul în nordul Țărilor de Jos, la fel de aproape de Germania, precum și de aeroportul internațional din Amsterdam, ceea ce face foarte ușor plecarea în străinătate. Oricât de tentant ar fi, să rămâi mai aproape de campus este de asemenea minunat. Orașele din campus pot fi relativ mici, dar există o mulțime de legături cu facilități excelente pentru studenți, cluburi sportive, activități organizate de asociații studențești și lacuri, păduri și insule acolo pentru explorare. Faceți clic aici pentru a afla de ce studenții consideră că viața de student #reason 5 este unul dintre motivele pentru care studiați la NHL Stenden .

Anul de orientare

Ca parte a unei inițiative a guvernului olandez de a atrage talente internaționale, absolvenții din afara UE din instituțiile de învățământ superior olandeze pot solicita un permis „An de orientare” după absolvire. Acest permis permite absolvenților să caute de lucru sau să își înceapă propria afacere pe o perioadă de un an, fără a fi nevoie să solicite un permis de muncă. Mulți absolvenți rămân în jur și mai mult; cercetările recente au arătat că un sfert din totalul studenților internaționali rămân în Olanda pentru tot restul vieții după absolvire (Nuffic, 2016).

carcasă

Găsirea cazării în Olanda

Este relativ ușor să găsești un loc unde să locuiești în nordul Olandei, unde NHL Stenden

După ce ați fost admis și v-ați înregistrat pentru un program de studiu la NHL Stenden , ar trebui să începeți să căutați cazare. Vă recomandăm să începeți devreme cu găsirea unui loc de cazare adecvat. În acest fel vă puteți asigura că găsiți locul potrivit pentru a locui în timpul studiului.

Tipuri de cazare

În Olanda, este obișnuit ca studenții să închirieze o cameră într-o casă sau un apartament comun cu alți studenți. Există, de asemenea, opțiuni de închiriere a unui apartament cu un dormitor sau studio. Cazarea studenților este de obicei asigurată de agenți imobiliari sau proprietari privați care își fac publicitate camerelor pe diferite platforme.

Contracte de închiriere și costuri

În Olanda, vi se va solicita, în general, să semnați un contract de închiriere de cel puțin 12 luni și să plătiți cel puțin o lună de chirie ca depozit de garanție. Majoritatea proprietarilor oferă camere nemobilate, cu bucătărie completă și baie pe care le împărtășiți cu colegii dvs. de casă. StudentStay este o excepție; acestea oferă camere complet mobilate. Chiria se plătește de obicei pe lună.

Informatii generale

Clasamente

Educație excelentă

Învățământul superior din Țările de Jos este cunoscut în întreaga lume pentru calitatea sa ridicată și mediul său de studiu internațional. Instituțiile de învățământ olandeze au rezultate bune la nivel internațional, iar NHL Stenden , de exemplu, este foarte apreciată pentru calitatea educației sale. Pentru al treilea an consecutiv, am fost enumerați ca una dintre primele 3 „cele mai bune universități mari de științe aplicate din Țările de Jos, conform Ghidului olandez pentru învățământul superior 2021.

Mărturii studențești

Locații

 • Leeuwarden

  NHL Stenden Leeuwarden Rengerslaan 8, 8917 DD, Leeuwarden

  • Groningen

   NHL Stenden Groningen (Dutch programs) Phebensstraat 1, 9711 BL, Groningen

   • Emmen

    NHL Stenden Emmen Van Schaikweg 94, 7811 KL , Emmen

    • Meppel

     NHL Stenden Meppel (PABO-course, in English) Van der Duyn van Maasdamstraat 1, 7942 AT , Meppel

     • Assen

      NHL Stenden Assen (Dutch programs) Zeemanstraat 1, 9406 BZ , Assen

      Întrebări