Keystone logo
STI ISW Business School Freiburg

STI ISW Business School Freiburg

STI ISW Business School Freiburg

Introducere

Practică - Teoria - Competență

Sport Management, Cultura Management, Ospitalitate și Management Turistic și Management Internațional studiu la ITS ISW Business School Freiburg

STI ISW Business School Freiburg ofera studii cu un accent internațional. Aici puteți studia în mediul de învățare profesional de management cultural, Sport Management, Ospitalitate și Management Turistic și Management Internațional în Freiburg. Business School ISW Freiburg este un Institut de transfer de recunoscut oficial Steinbeis University Berlin.

Curriculum-ul universitatii Steinbeis Transfer Institute ISW Business School Freiburg SHB include "Leisure Management", cu accent pe:

  • Management cultural internațional
  • Management Internațional Sport
  • Hotel Management Turistic

și Studiengang în Business Administration:

  • Managementul internațional și competențele interculturale (Part time)
  • Managementul internațional și competențele interculturale (full-time)

Management cultural internațional: Clasic și avangardist în același timp,

pentru a studia managementul cultural internațional înseamnă a învăța complexitatea culturii, economiei și societății și să conducă o operațiune în cadrul valorilor și obiectivelor orientate spre cultură sens. Aici, ideea medierii culturale este întotdeauna pe primul loc. Dacă studiu Managementul culturii cu noi, vă pregătiți optim pentru profesia ta viitoare.

ISW 1998 a fost primul institut din Europa cu oferta "Management Internațional Cultură" ca și inițial. Bazându-se pe experiența sa și a rețelei sale la nivel mondial a absolvenților ISW este, prin urmare, la partea de sus a furnizorului de un astfel de program de studii.

Cursuri de studii în hotel și turism: încă în cerere mare

Oricine este interesat de un program de studii in Hotel & Tourism Management, va avea loc la Școala ITS ISW Business Freiburg condiții perfecte. În afară de contexte economice studii de management al turismului sunt predate conținut subiect specific în Freiburg Hotel, cum ar fi Management Restaurant, Produse alimentare si bauturi Management, marketing în turism și dezvoltare durabilă. Programele de turism necesită, de asemenea, expertiză în domeniul comunicării interculturale și a competențelor lingvistice străine. O parte a seminariilor este, prin urmare, - de asemenea, ca și în toate celelalte programe prioritare de la ISW - predate în limba engleză, și cel puțin o altă limbă străină este obligatorie.

Studiu internațional Sport Management: Mult mai mult decât doar de sport

Industria de sport și de petrecere a timpului liber este o industrie cu perspective de carieră excelente și previziuni de creștere sigure. Ca absolvent de management sportiv cu licență, aveți multe uși deschise, de exemplu, în federații sportive, agenții sportive, asociațiile sportive private și publice sau gestionarea corectă și convenții comerciale. Succesul vorbește de la sine: Aproape toți absolvenții care studiază în Management Internațional Sport cu noi, găsim locuri de muncă promițătoare în întreaga lume.

Fie că optați pentru o Studii de Management Hotel & Turism, Sport de Management sau doresc să realizeze managementul cultural ca un studiu sau sunt interesați de studiile noastre Business Administration: Construcția unică, inovatoare ca studiu de Competenta proiect permite o combinație optimă a teoriei la cel mai înalt nivel cu constantă a studia în aplicarea practică paralel în întreprinderi și organizații.

Locații

  • Freiburg

    Steinbeis-Transfer-Institut ISW Business School Freiburg Salzstr. 15, 79098 Freiburg, , Freiburg

Întrebări