BSC (Hons) în managementul culinar
Sunway University
Informatie cheie
Locația campusului
Shah Alam, Malaysia
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
3 years
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
USD 27.273
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
BSC (Hons) în Management culinar integrează învățarea experiențială cu rigoare academică pentru a vă pregăti pentru industria culinară competitivă.
De la abilități practice culinare, împreună cu abilități de conducere și de conducere, acest program de 3 ani va oferi studenților o margine pentru a excela în această industrie profesională. Prin cursuri, demonstrații, învățare la locul de muncă și experiențe practice, elevii vor fi expuși tehnicilor de pregătire și prezentare a calității produselor alimentare. Pe partea de afaceri, cursuri cum ar fi marketing, abilități de comunicare, gestionarea oamenilor, afacerea de mici dimensiuni și managementul calității asigură absolvenții sunt bine rotunjite pentru a răspunde cerințelor industriei.
Experiența practică esențială a industriei va fi dobândită printr-un stagiu de 18 săptămâni. Această diplomă este acreditată de Le Cordon Bleu și la finalizarea cu succes a programului, absolvenților li se acordă două certificate; una de la Sunway University și alta de la Le Cordon Bleu, o instituție de frunte în artele culinare și ospitalitate.
CONSUMUL
Ianuarie, aprilie și august
Durată
3 ani (cu normă întreagă)
Perspectivele de carieră
- Director al produselor alimentare și băuturilor
- Proprietar de restaurant / antreprenor
- Chef de Bucătărie / Chef Executiv
- Manager de bucatarie
- Food Writer / Critic
- Manager de alimente în timpul zborului
- Corporate Chef
module
- Contabilitate pentru luarea deciziilor
- Operații culinare de bază
- Studii despre băuturi
- Principii și tehnici de coacere și patiserie
- Afaceri de turism și ospitalitate
- Operațiuni culinare intermediare
- principiile marketingului
- Engleză pentru industria serviciilor turistice
- Siguranța alimentară și canalizarea
- Operațiuni de bază ale restaurantului
- Tehnici culinare avansate
- Paine avansata
- Bucătărie și cultură din Malaezia
- Alimentație și nutriție
- Managementul lanțului de aprovizionare alimentară
- Cantitate Producție Alimentară
- Administrare de calitate
- Managementul alimentelor și al băuturilor
- Metode de cercetare pentru ospitalitate
- Abilități de comunicare
- Statistici de afaceri
- Dezvoltarea și Managementul Facilităților pentru Ospitalitate
- Gestionarea oamenilor din industria ospitalității
- Small Business Venture
- Proiect de cercetare
- Internship
Cerința de intrare
- STPM: Media C sau CGPA 2.0 (min 2 Principalii)
- Un nivel: minimum 8 puncte
- Înmatricularea australiană: ATAR 55
- Cadourile canadiene: 55%
- MUFY: 55%
- Fundația Sunway în Arte: CGPA 2.0
- Fundația Sunway în Știință și Tehnologie: CGPA 2.0
- UEC: maxim 28 de puncte din 5 subiecți (toate gradele B)
- IB: Completat cu minim 24 de puncte (excluzând puncte bonus)
Galerie
Admitere
Curriculum
Structura programului
Anul 1
- Contabilitatea pentru luarea deciziilor
- Operații culinare de bază
- Studii despre băuturi
- Principii și tehnici de coacere și patiserie
- Afaceri de turism și ospitalitate
- Operații culinare intermediare
- principiile marketingului
- Engleză pentru industria serviciilor turistice
- Siguranța alimentelor și igienizarea
- Operațiuni de bază în restaurant
Anul 2
- Tehnici culinare avansate
- Patiserie avansată
- Bucătărie și cultură din Malaezia
- Alimentație și nutriție
- Managementul lanțului de aprovizionare cu alimente
- Administrare de calitate
- Managementul alimentelor și băuturilor
- Metode de cercetare pentru ospitalitate
- Abilități de comunicare
- Branding și promoții
- Dezvoltarea durabilă a turismului
- Management MICE
Anul 3
- Managementul oamenilor din industria ospitalității
- Afaceri mici
- Proiect de cercetare
- Stagiu
Subiecte opționale
Opțiunea 1: (alegeți oricare 1 în Anul 2 sau Anul 3)
- Studii de vin
- Managementul veniturilor și al profitului
Opțional 2: (alegeți oricare dintre 1 în Anul 2 sau Anul 3)
- Managementul veniturilor și al profitului
- Branding și promoții
Subiecte suplimentare de studii generale obligatorii MOHE
pentru student local
- Aprecierea eticii și civilizației
- Filosofie și probleme actuale
- Proiect comunitar
- Bahasa Kebangsaan A (aplicabil studenților care nu au participat la SPM sau nu au obținut un credit în SPM Bahasa Melayu)
pentru studenți internaționali
- Limba malaeză pentru comunicare 2
- Aprecierea eticii și civilizației
- Proiect comunitar
Oportunități de carieră
Perspectivele de carieră
- Director pentru alimente și băuturi
- Proprietar de restaurant/antreprenor
- Chef de Cuisine / Executive Chef
- Director de bucătărie
- Scriitor alimentar / Critic
- Manager alimentar la bord
- Corporate Chef
Burse și finanțare
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Licență în Comerț (Management Culinar)/Licență în Comerț (Management Culinar) (Lectură)
- Toronto, Canada
Licențiat în F&B și Managementul ospitalității
- Paris, Franţa
Managementul afacerilor alimentare și marketing BSc Onoruri
- Newcastle upon Tyne, Regatul Unit