Keystone logo
Sunway University BSc (Hons) în Tehnologia Informației
Sunway University

BSc (Hons) în Tehnologia Informației

Shah Alam, Malaysia

3 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 26.128 *

În campus

* taxele totale estimate

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Acest program își propune să vă echipeze cunoștințele tehnice pentru a fi la curent cu progresele rapide ale tehnologiei și pentru a vă dezvolta abilitățile analitice. Studenții care desfășoară acest program sunt expuși atât la experiențe tehnice, cât și la experiențe practice din lumea reală, prin cursuri special concepute și pregătire industrială, făcând absolvenții noștri pregătiți pentru piață după absolvire.

Industriile bazate pe tehnologie sunt în mișcare rapidă și necesită talente dotate cu o cunoaștere echilibrată a dezvoltării software și a infrastructurii hardware. Combinând cunoștințele dumneavoastră tehnice despre IT cu experiența practică, veți fi expert în dezvoltarea infrastructurii tehnologice a unei organizații și în sprijinirea utilizatorilor acesteia. Acest program versatil este cel mai potrivit pentru cei care doresc să continue ca generaliști în calcul și să-și construiască cariere de succes ca profesioniști și manageri IT. În funcție de interesul dvs. personal, puteți explora diferitele opțiuni oferite și vă puteți îmbunătăți cunoștințele în domenii specifice, cum ar fi managementul și securitatea rețelelor, ingineria bazelor de date și dezvoltarea mobilă.

La finalizarea cu succes a programului, absolvenții vor primi, de asemenea, o diplomă de la Universitatea Lancaster. Aceștia vor primi două certificate, ceea ce îi va face absolvenți atât ai Sunway University , cât și ai Universității Lancaster.

Aporturi

Ianuarie, aprilie și septembrie

Durată

3 ani cu normă întreagă

De ce să studiezi aici?

Educație holistică

Sistemul de învățământ din SUA este unul dintre cele mai flexibile din lume, oferind studenților opțiuni nelimitate de cursuri și concentrându-se pe o experiență de învățare completă. Adoptând abordarea artelor liberale din SUA privind incluziunea, relevanța industriei și flexibilitatea, Sunway ADTP are o experiență solidă în ceea ce privește producerea de studenți complet echipați pentru învățământul superior american.

Transfer fără probleme în universitățile americane

Angajăm profesori din universitățile din SUA pentru a furniza părți din conținutul nostru academic. În fiecare an, peste 100 de universități din SUA vizitează Sunway University , oferind studenților o oportunitate valoroasă de a interacționa cu consilierii de admitere și de a solicita sfaturi de la acestea. De asemenea, găzduim reprezentanți de la Universitatea Western Michigan (WMU) în campus, care oferă servicii de consiliere studenților care se transferă la WMU.

Mentorat și sprijin academic

Fiecărui student ADTP i se atribuie un consilier academic care va oferi îndrumare și sprijin academic. Angajamentul nostru elev-profesor se extinde foarte mult peste și dincolo de clasă. Unul din patru dintre lectorii noștri primește în mod constant premii pentru „predare excelentă”.

Avantaj extracurricular

În fiecare semestru, studenții noștri se angajează în activități în afara clasei, de ex derularea de proiecte și programe de caritate ca parte a misiunilor lor, voluntariat în spectacole culturale sau participarea la conferințe internaționale. Sărbătorim sărbătorile bancare precum Martin Luther King, Ziua Jr., Ziua Independenței și Ziua Recunoștinței.

Orientare de plasament universitar

Desfășurăm ateliere cu privire la toate aspectele procesului de transfer, de la selectarea universităților potrivite și pregătirea cererilor până la tranziția în străinătate. „Seminarile pentru boboci” le oferă studenților abilitățile necesare pentru a reuși ca boboci. Echipa noastră de plasament sprijină în mod continuu studenții să se transfere la colegiile „cel mai bine potrivite”. Primim în fiecare an studenți care studiază în străinătate din universități din SUA și din afara SUA, mulți dintre care sunt absolvenți ai noștri pentru semestrele de vară. Pe lângă ofertele noastre de materii din semestrul de vară, ne sprijinim absolvenții prin furnizarea de recomandări, oferirea de servicii de supraveghere și oportunități de stagiu.

Admitere

Curriculum

Oportunități de carieră

Burse și finanțare

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Bachelor of Science in Network Security
  • Växjö, Suedia
 • Licențiat în științe în securitate cibernetică
  • Tampa, Statele Unite ale Americii
 • Licențiat în Tehnologia Informației și Comunicațiilor
  • Middelburg, Ţările de Jos
  • Velp, Ţările de Jos