Keystone logo
The State University of New York at Geneseo

The State University of New York at Geneseo

The State University of New York at Geneseo

Introducere

Fondată în 1871 ca o școală pentru profesori, Geneseo a evoluat într-una dintre cele mai importante colegii de arte liberale publice din țară. Situat pe 220 de hectare în satul istoric Village of Geneseo, Colegiul este la o scurtă călătorie cu mașina de la Rochester și Buffalo. Campusul întruchipează tradițiile colegiilor din nord-est cu căile sale de cărămidă, copacii de umbra și iedera înfloritoare.

Fiind una dintre cele mai selective colegii publice din țară, Geneseo este foarte clasată în publicațiile naționale pentru calitate și valoare academică. Programul de granturi de cercetare de licență permite o serie de studenți să se angajeze într-o gamă largă de cercetare cu membrii facultății Geneseo și prezintă lucrări la reuniuni regionale și naționale.


Centrul de știință integrat al colegiului, de 53 de milioane de dolari, include singurul accelerator de particule de peletron din vestul New Yorkului - un atu cheie pentru cercetarea științifică din regiune. Geneseo se numără printre producătorii de top ai națiunii de licență în fizică, potrivit Institutului American de Fizică. Dintre instituțiile universitare, Colegiul se clasează în top 10 la nivel național în ceea ce privește numărul absolvenților cu doctorat în domeniile STEM.

153373_153329_sciencebuilding.jpg

Amplasat lângă satul Geneseo - una din cele 24 de comunități la nivel național care este recunoscută ca un punct istoric național - clădirile de cărămidă acoperite de ierburi ale campusului evocă o ambianță tradițională în colegiu. Satul este o casă ideală pentru colegiu, cu tradiții de lungă durată de respect reciproc și de cultură comună.

Geneseo oferă 49 de specializări de licență și o serie de programe de studii diplomatice și internaționale, inclusiv cursuri de științe umaniste în Anglia și Europa, în fiecare vară, inclusiv cursurile noastre de bază umaniste predate în fiecare vară în Anglia și Europa.

Activitățile studenților includ atletismul NCAA Divizia a III-a (Campionatul național național din 2005 pentru femei); 200 organizații studențești (inclusiv 11 grupuri multiculturale); un guvern student activ; oportunități de servicii comunitare; și o varietate de vorbitori distinsi și evenimente culturale în fiecare an. Colegiul oferă, de asemenea, un program de conducere studențesc la nivel național și o colaborare comunitară / colegiu premiată la nivel național dedicată reconstruirii zonelor devastate de uraganul Katrina.

153369_153326_geneseo-campus.jpg

Locații

  • Geneseo

    SUNY Geneseo 1 College Circle , , Geneseo

    Întrebări