Keystone logo
Sup'De Com : Ecole Superieure de Communication

Sup'De Com : Ecole Superieure de Communication

Sup'De Com : Ecole Superieure de Communication

Introducere

Școala de comunicare SUP'DE COM oferă un cadru de structurare în jurul unui proiect educațional inovator. Toate programele de instruire sunt validate de o diplomă de stat (comunicare BTS) sau de un titlu înregistrat în Directorul național al certificărilor profesionale.

Un curs de formare în evoluție va deschide porțile către poziții de responsabilitate într-o agenție sau servicii de comunicare.

SUP'DE COM este o școală de comunicații în rețea. Cu cele 9 campusuri, este prima școală de comunicare din Franța. Pentru tine, aceasta este asigurarea apropierii.

SUP'DE COM este de a pregăti viitori strategi de comunicare, mass-media și non-media, atât pe SUP'DE COM , cât și offline pentru integrarea profesională într-un sector în continuă evoluție.

Când învățământul superior pune la îndoială adaptarea sa necesară la evoluția, tehnologiile și generațiile societății, este o lucrare pe sine pe care a întreprins-o școala de comunicare SUP'DE. COM. Cu o întrebare centrală: ce valori intenționează să transmită viitorilor jucători în comunicare?

Cele 4 valori (inovație, diversitate, angajament, îndrăzneală) ale SUP'DE COM , asociate cu valorile HEP (Umanism, Antreprenoriat, Profesionalism) ale rețelei C&D, au fost alese ca o abordare colaborativă în cadrul SUP'DE COM Rețea SUP'DE COM . Școala are grijă să se asigure că aceste valori sunt trăite zilnic, atât de angajați, cursanți, cât și de formatori.

Locații

 • Montpellier

  Rue de la Croix Verte,499, 34196, Montpellier

  • Nantes

   Boulevard Général de Gaulle,16, 44200, Nantes

   • Bordeaux

    Rue Lucien Faure,114, 33300, Bordeaux

    • Lyon

     Rue Jean-Marie Leclair,7, 69009, Lyon

     • Île-de-France

      Avenue des Chasseurs,7-11, 75017, Île-de-France

      Întrebări